Garmin T5 Necklace for Astro/Alpha, sender, STD

2 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

T5 er robust og vanntett ned til 10 meter. VHF antennen leveres i flettet stålvaier og har GPS/GLONASS-mottaker som er plassert oppe på hundens hals.

T5 hundehalsbånd er utviklet for å optimalisere jakt med hund. Enheten er robust og vanntett ned til 10 meter. VHF antennen leveres i massiv flettet stålvaier og satelittmottakeren med en kombinert GPS/GLONASS-mottaker som er plassert oppe på hundens hals.

Dette avanserte hundesporingssystemet finner satelittsignalet raskt og hundehalsbåndet beholder signal selv i tett skog eller vanskelig terreng. T5 har en oppdateringsfrekvens på ned til 2.5 sekunder (Alpha). Oppdateringshastigheten kan når som helst endres etter ønske via Alpha-enheten. Har du aktivert Rescue modus endres oppdateringsfrekvensen automatisk til hvert 2 minutt når batterikapasiteteten er under 25%. Ett fulladet batteri har kapasitet opptil 48 timer, avhengig av oppsett.

T5 hundehalsbåndet gir mulighet for jeger til å kommunisere med hunden via vibrasjon  eller tone. T5 inneholder også LED-lys som kan aktiveres fra Alpha håndenheten (VHF) eller Astro 320 (via ANT+ på Astro). LED-lampen er synlig opptil 100 meter i nattemørke. T5 er kompatibel med Alpha 100 og Astro 320. Det er derimot ikke mulig å benytte enhetene samtidig med samme T5 halsbånd. Ved bruk mot Astro 320 utelukkes visse funksjoner og håndenheten må oppgraderes med nyeste programvare. T 5-enheter – når de selges separat – blir levert med en 1-tommes gul halsbåndrem. Reserveremmer er tilgjengelige i flere farger.

Spesifikasjoner:
- Vanntett
- Batteritid: 48 timer
- Tar imot vibrering- og lydsignal
- LED-lys

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.