Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Garmin

Garmin T5 Necklace for Astro/Alpha, sender

2 499,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

T5 er robust og vanntett ned til 10 meter. VHF antennen leveres i flettet stålvaier og har GPS/GLONASS-mottaker som er plassert oppe på hundens hals.

T5 hundehalsbånd er utviklet for å optimalisere jakt med hund. Enheten er robust og vanntett ned til 10 meter. VHF antennen leveres i massiv flettet stålvaier og satelittmottakeren med en kombinert GPS/GLONASS-mottaker som er plassert oppe på hundens hals.

Dette avanserte hundesporingssystemet finner satelittsignalet raskt og hundehalsbåndet beholder signal selv i tett skog eller vanskelig terreng. T5 har en oppdateringsfrekvens på ned til 2.5 sekunder (Alpha). Oppdateringshastigheten kan når som helst endres etter ønske via Alpha-enheten. Har du aktivert Rescue modus endres oppdateringsfrekvensen automatisk til hvert 2 minutt når batterikapasiteteten er under 25%. Ett fulladet batteri har kapasitet opptil 48 timer, avhengig av oppsett.

T5 hundehalsbåndet gir mulighet for jeger til å kommunisere med hunden via vibrasjon  eller tone. T5 inneholder også LED-lys som kan aktiveres fra Alpha håndenheten (VHF) eller Astro 320 (via ANT+ på Astro). LED-lampen er synlig opptil 100 meter i nattemørke. T5 er kompatibel med Alpha 100 og Astro 320. Det er derimot ikke mulig å benytte enhetene samtidig med samme T5 halsbånd. Ved bruk mot Astro 320 utelukkes visse funksjoner og håndenheten må oppgraderes med nyeste programvare. T 5-enheter – når de selges separat – blir levert med en 1-tommes gul halsbåndrem. Reserveremmer er tilgjengelige i flere farger.

Spesifikasjoner:
- Vanntett
- Batteritid: 48 timer
- Tar imot vibrering- og lydsignal
- LED-lys

Vis mer
Til toppen