XXL logo
Logg inn

Bursdagsfest! Vi feirer 23 år med RÅ priser! Kjøp nå

Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 1Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 2Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 3Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 4Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 5Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 6Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 7Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 8Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 9Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 10Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 11Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - thumbnail - image 12
Kun i butikk
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 1
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 2
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 3
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 4
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 5
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 6
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 7
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 8
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 9
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 10
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 11
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex - full image 12
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

GarminForerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex

6999,-
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Forerunner 965, Whitestone, AMOLED, multisportklokke, smartklokke, unisex er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Video Presentation | Garmin | Forerunner 965 Meets AMOLED Display

Premium multisportklokke med en krystallklar AMOLED-skjerm, GPS, pulsmåling, touchskjerm, musikkavspilling, Garmin Pay™, fargekart og mye mer. Diameter: 47, 1 mm. Vekt: 53 gram.

Garmin Forerunner® 965 er en premium GPS-multisportklokke med en krystallklar AMOLED-berøringsskjerm og lett titanramme. Med tradisjonelle knapper og en berøringsskjerm er det enkelt å sjekke treningsstatusen din og få informasjon om du trener produktivt, på toppnivå eller anstrengt. Naviger trygt med multibånds-GPS og innebygde fargekart. Med opptil 23 dagers batterilevetid i smartklokkemodus.

Høydepunkter:
- Løp alle ruter trygt ved hjelp av innebygde fargekart og multibånds-GPS
- Opptil 23 dagers batterilevetid i smartklokkemodus
- Pulsmåling på håndleddet med wattmåling for løping, og løpsdynamikk uten bruk av pulsbelte
- AMOLED-berøringsskjerm på hele 1,4’’ i tillegg til tradisjonelle knapper, og en lett titanramme
- Få en dypere forståelse av den generelle helsetilstanden din, trening og restitusjon gjennom pulsvariasjonen din mens du sover, basert på teknologi utviklet av Firstbeat Analytics™

Våkne opp til en morgenrapport med pulsvariasjonsstatus for å se informasjon om helsen din og en oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger). Funksjonen for treningsevne forteller deg når du er klar for en produktiv økt – mens daglig foreslåtte treningsøkter tilpasser seg i henhold til resultater og restitusjon sammen med løpswidgeten, som gir deg treningstips, løypeinformasjon og prognoser for tidsfullførelse.

Funksjoner:
MORGENRAPPORT
Når du våkner, får du en morgenrapport med oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter samt pulsvariasjonsstatus, treningsevne og værmeldinger (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger).

FORELÅTTE TRENINGSØKTER
Planlegg en løpsstrategi med daglig foreslåtte treningsøkter basert på løpet og løypen du oppgir i Garmin Connect™-appen, og se deretter løpswidgeten på klokken. De daglig foreslåtte treningsøktene tilpasser seg etter hver løpetur i henhold til resultater og restitusjon.

POENGSUM FOR TRENINGSEVNE
Poengsummen for treningsevne er basert på søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning og pulsvariasjonsstatus for å fastslå om du er klar til å gi alt og få mest mulig ut av treningen (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger).

30 + AKTIVITESPROFILER
Få tilgang til mer enn 30 innebygde aktivitetsprofiler som løping, triatlon, sykling, svømming i åpent vann med mer.

TRENINGSSTATUS
Få informasjon om den generelle innsatsen din med treningsstatus og indikatorer som pulsvariasjonsstatus og nylig treningshistorikk og -resultater – samt informasjon om du trener produktivt, på toppnivå eller anstrengt (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger).

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Sikkerhets- og sporingsfunksjoner, som hendelsesregistrering (under utvalgte utendørsaktiviteter) og assistanse, kan brukes til å sende en melding med sanntidsposisjonen din til nød kontakter når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon. Dette krever konfigurering og at smarttelefonen er i et område med nettverksdekning der mobildata er tilgjengelig.

MULTIBÅNDS-GNSS
Multibånds-GNSS med SatIQ™-teknologi sikrer god posisjonsnøyaktighet i utfordrende omgivelser, samtidig som den optimaliserer enhetens batterilevetid.

HÅNDLEDDSBASERT LØPSDYNAMIKK
Få håndleddsbasert løpsdynamikk, blant annet skrittfrekvens, skrittlengde, tid med bakkekontakt med mer, og håndleddsbasert løpswatt, som gir deg en kontinuerlig måling av hvor mye watt du generer på veien.

GARMIN PAY™
Betal når du er på farten med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay™ (i et støttet land med et støttet betalingsnettverk). Lytt til nedlastede sanger og spillelister fra Spotify, Amazon Music eller Deezer (krever kanskje abonnement), og bruk trådløse hodetelefoner for å lytte til dem uten telefon.

HELSEINNSIKT
Se helse- og treningsinformasjonen din, kom i kontakt med og konkurrer med venner, bli med på utfordringer for å vinne merker og mye annet i den kostnadsfrie, abonnementsfrie Garmin Connect™-appen.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Multisport
- Bruker: Unisex
- Urglassmateriale: Corning Gorilla Glass DX
- Størrelse, B X L X H: 47.1 x 47.1 x 13.2 mm, Passer håndledd med en omkrets på 135-205 mm
- QuickFit-klokkeremmer: Ja (22 mm-kompatibel)
- Skjermstørrelse, B X H: 1.4”
- Skjermoppløsning, B X H: 454 x 454
- Skjermtype: AMOLED, valgfri alltid på-modus
- Minne/Historikk: 32 GB
- Aktivitetsprofiler for trening: Styrketrening, intervalltrening med høy intensitet, kondisjonstrening, trening på ellipsemaskin, trappegåing, etasjegåing, innendørsroing, pilates, yoga, pusteøvelser, Innendørsklatring, Buldring
- Aktivitetsprofiler for friluft: Hiking, Skiaktiviteter, Snøbrett, Langrennsski klassisk, SUP-surfing, Roing, Alpint utenfor skiløyper, Snøbrettkjøring utenfor løypene, Langrenn skøyting, Kajakkpadling, Gå på truger, Kart, Navigering, Tennis, Pickleball, Padel, Spor meg, Projiser veipunkt, Discgolf

Spesifikasjoner

 • BrukerUnisex
 • PulsmålingJa
 • Batteri levetid23 days
 • WiFiJa
 • Diameter47 mm
 • StørrelseM
 • BluetoothJa
 • HøydemålerJa - Barometisk
 • VibrasjonsvarselJa
 • NavigasjonJa
 • Smart-varslingJa
 • PusteøvelserJa
 • SøvnmålingJa
 • Kontaktløs betalingsløsningJa
 • Trenings- og restitusjonsguideJa
 • KompassJa
 • Vanntetthet (ATM)5 ATM
 • KartJa
 • GLONASSJa
 • GalileoJa
 • GPSJa
 • Touch-skjermJa

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.