Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Garmin

Forerunner 735XT Black & Gray, multisportklokke

2 391,-
FARGE: Black & Gray
STØRRELSE:
oneSize
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Avansert multisportsklokke for utøvere som trenger detaljerte data. Forerunner 735XT er den perfekte klokken til treningsøkter og hverdagsbruk.

Med Forerunner® 735XT presterer du bedre. 

MOTIVASJON OG RESULTATER
Komfortabel rem og mindre format gjør at Forerunner 735XT er den perfekte klokken under treningsøkter og i daglig bruk. I tillegg er den en aktivitetsmåler og registrerer skrittene dine, kaloriforbruket ditt og søvnen din.

LØPING, SYKLING, SVØMMING, TRIATLON
735XT har innebygde aktivitetsprofiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng/åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, fotturer og styrketrening. Automatisk multisportfunksjon gjør at du kan bytte idrett på klokken ved hjelp av ett trykk på en knapp. Dersom du kombinerer to ulike treningsformer i én økt, eller driver med duatlon- og triatlon, så er dette svært nyttig. Klokken er kompatibel med avanserte treningsøkter for løping, sykling og svømming i basseng. Opprett egendefinerte treningsøkter, eller last ned gratis fra Garmin Connect.

PULSMÅLING DIREKTE PÅ HÅNDLEDDET
735XT har Elevate™-pulsmålingsteknologi og måler dermed pulsen på håndleddet. Du trenger ikke bryststropp for å se viktig informasjon. Pulssone og antall hjerteslag i minuttet får du i sanntid på en fargerik måler.

MER INFORMASJON MED PULSBELTE
Til trening og restitusjon er det ofte viktig med mer detaljerte data. Forerunner® 735XT, i kombinasjon med pulsbelte, gir deg følgende tilleggsinformasjon:

- Tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall og annet
- Kondisjonsberegning, melkesyreterskel, løpsberegning og restitusjonsrådgiver
- Undervannpuls for svømming

VISER HVOR HARDT DU HAR TRENT
735XT har integrert Strava Stress Score og måler pulsen din under aktivitet, analyserer tallene og gir deg et tall på hvor hardt du har trent. Nå har slitet ditt en verdi. Del gjerne med andre.

TRÅDLØS TILKOBLING
Smartvarsler, automatiske opplastinger til Garmin Connect og sporing i sanntid, gjør 735XT til den ultimate smartklokken for idrettsutøvere. Legg bort telefonen når du tar en lengre sykkel- eller løpetur, og få alle varsler på håndleddet. Du bestemmer selv om du om du vil svare eller fortsette å trene. Enheten kan også tilpasses med gratis urskiver, apper og datafelter fra Connect IQ™.

LAGRING
Garmin Connect gjør at du kan lagre, planlegge og dele aktiviteter helt gratis. Sett ny personlig rekord og Garmini holder oversikt for deg, med alle prestasjonene dine på ett sted. Du kan bruke digitale Insights, tilpasset statistikker og vaner, for eksempel tips om å bevege deg og andre fornuftige, sunne innspill. Ta gjerne kontakt med andre, for å utfordre og konkurrere mot. Insights er tilgjengelig på stasjonære PC-er og kompatible mobilenheter.

TILBEHØR
Forerunner 735XT holder det gående hele dagen. Klokken hjelper deg med restitusjon, takket være aktivitetsmåling hele døgnet, som registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. 735XT er også kompatibel med Varia™-serien med sykkelprodukter, både sykkelradar, sykkellys og Varia Vision™ in-sight display.

Egenskaper:
- Måler pulsen på håndleddet
- Gir avansert sykle-, svømme- og løpsdynamikk1 for registrering av tid med bakkekontakt, skrittlengde, vertikalt forholdstall og mye mer
- Tilbyr kondisjonsberegning, melkesyreterskel2, løpsberegning og restitusjonsrådgiver
- Trådløse funksjoner: smartvarsler, automatiske opplastinger til Garmin Connect™, sporing i sanntid og annet
- Tilpass med gratis urskiver, apper og annet fra Connect IQ™

Spesifikasjoner:
- Fysiske mål: 45x45x11,7 mm
- Skjermstørrelse: 31.1 mm
- Skjermoppløsning: 215x180 piksler
- Vekt: 44 g
- Batterilevetid: Opptil 14 timer med GPS og optisk pulsmåling, opptil 11 dager med aktivitetsmåler og optisk pulsmåling 24/7
- Vanntetthet: 5ATM
- GPS
- GLONASS


NB! Dette er kun en enkel produktbeskrivelse, så begrensninger kan forekomme. Les bruksanvisningen for komplett informasjon.

Vis mer
Til toppen