Forerunner 645 Music GPS, pulsklokke, Svart

3 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Pulsklokke med integrert pulsmåler, avansert løpsdynamikk, kondisjonsberegning og Garmin Pay. Musikkspiller med plass til opptil 500 sanger. Vekt 42,2 gram.

Forerunner 645 Music hjelper deg med overvåking av trening og restitusjon, for forbedring av form og forberedelser til konkurranser. Kan automatisk overvåke ytelser og prestasjoner, med automatisk evaluering av ny treningshistorikk. Måling av anaerob treningseffekt.

Du får blant annet vite hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye grenser. Du kan også se total treningsbelastning, som måler treningsmengden de syv siste dagene og sammenligner det med de optimale tallene for ditt formnivå og din nylige treningshistorikk.

Forerunner 645 Music har innebygde aktivitetsprofiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng), ellipsemaskin, padling, styrketrening og mye mer. Mulighet for å lagre opptil 500 sanger i klokken, med enkel overføring av musikk fra datamaskin. Lag spillelister og tren med Bluetooth-hodetelefoner, for bedre konsentrasjon og inspirasjon.

For å få tilgang til absolutt alle muligheter på Forerunner 645 Music må du kjøpe et pulsbelte og f.eks. en løpsdynamikksensor for feste i bukselinningen. Det finnes også andre sensorer for bruk ved sykling og i vann. I vann kan du f.eks. måle distanse, hastighet og antall tak.

Med et pulsebelte koblet til registrerer Forerunner 645 Music biomekaniske målinger, som kadens, steglengde, balanse og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse (oscillasjon) og vertikalt forholdstall. Viktige målinger for å forstå hvilken form du er i, og for å hjelpe deg til bedre ytelser når det gjelder.

Utskiftbar rem (verkøtyfritt skifte) og tilpassing av skjermfarge, urskive m.m. gjør at du enkelt kan sette et personlig preg på din Forerunner 645 Music. I tillegg kan du kjøpe og laste ned widgets, apper og urskiver m.m. fra Connect IQ™-butikken, som gir deg utrolig mange muligheter.

Om du stadig er på farten kan du nå legge igjen kort og lommebok hjemme. Garmin Pay gjør at du kan betale trådløst med klokken. Du kan også koble Forerunner 645 Music til en smarttelefon, med alle muligheter det gir.

Garmin Chroma Display™-skjerm er enkel å lese av, selv i direkte sollys. Skjermen beskyttes også av det ekstra slitesterke Corning® Gorilla®-glasset. Med synkronisering til gratisløsningen Garmin Connect kan du dele, konkurrere og bli med på utfordringer.

Perfekt følgesvenn for hverdagsbruk, med vanntetthetsvurdering på 5 ATM (50 meter). Opptil 7 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og 5 timers batterilevetid med GPS og musikk på. I kun GPS-modus, uten musikk på, opptil 12 timer.

Spesifikasjoner:
- Pulsmåling: Ja, på håndleddet
- Tilkobling: ANT+ og Bluetooth® Smart
- Glass: Corning® Gorilla® Glass 3
- Rem: Quick release reim, 20 mm
- Vanntett: Ja til 5 ATM (50 meter)
- Skjerm: Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
- Skjermstørrelse: 1,2 tommer
- Skjemoppløsning: 240x240
- Batteritid: Smartklokkemodus opptil 7 dager, med GPS og musikk på, opptil 5 timer. Med kun GPS, uten musikk, opptil 12 timer
- Minne: 200 timer med treningsdata
- Størrelse: 42.5 x 42.5 x 13.5 mm
- Vekt: 42,2 gram

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Med/uten GPS: Med GPS 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.