Forerunner 45 GPS Small, løpeklokke med pulsmåling, Hvit

1 690,-

Forerunner 45 GPS Small, løpeklokke med pulsmåling, Hvit

1 690,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Løpeklokke med GPS, pulsmåling, søvnregistrering, gratis programmer og mange funksjoner. Lett og elegant smartklokke med inntil 7 dager brukstid. Vekt 32 gram.

Forerunner 45 er en svært brukervennlig klokke som sporer hastighet, distanse, intervaller m.m., takket være innebygget GPS. Gratis treningsprogrammer i Garmin Coach gir deg tilpasset ekspertveiledning rett i klokken.

NØKKELFUNKSJONER
- GPS
- Pulsmåling på håndleddet
- Gratis treningsprogrammer gjennom Garmin Coach
- Smartvarsler for SMS, anrop, automatiske opplastinger til Garmin Connect™, sanntidssporing og kontroll over musikk når tilkoblet smarttelefon
- Hendelsesregistrering og varsling om behov for assistanse
- Sportsapper for løping, sykling, innendørsløping, løping på tredemølle, trening med ellipsemaskin, kondisjonstrening, yoga med mer
- Batterilevetid på inntil 7 dager i smartklokkemodus, inntil 13 timer i GPS-modus


PRAKTISK I BRUK
Den innebygde GPS-funksjonen sporer stedene du løper på, og gir deg nøyaktig statistikk om blant annet distanse, hastighet og intervaller. Det intuitive knappegrensesnittet gjør det enkelt for svette hender å merke en runde eller sette klokken på pause. Forerunner 45 overvåker også pulsen på håndleddet døgnet rundt.

TRENINGSPROGRAMMER
Garmin Coach-treningsprogrammene gir deg veiledning fra trenere og gratis treningsprogrammer som tilpasser seg deg og dine mål. Som en del av treningsprogrammet kan den til og med hjelpe deg med å forutsi løpstiden din.

Sikkerhets- og sporingsfunksjonene gjør det enkelt å dele posisjonen din med utvalgte kontakter dersom du skulle trenge hjelp. Det kan gjøres manuelt eller automatisk med innebygd hendelsesregistrering.

KOMMUNIKASJON
Få smartvarsler på håndleddet om tekstmeldinger og anrop. Når Forerunner 45 har blitt parkoblet med en kompatibel smarttelefon, laster den automatisk opp løpedataene dine til Garmin Connect. Den gir deg også praktisk kontroll over musikken som spilles av på telefonen din, slik at du kan hoppe over sanger uten å gå glipp av noe.

AKTIVITETSPROFILER
Med et dusin aktivitetsprofiler finnes det alltid en måte å holde deg i aktivitet på, selv når du ikke har lyst til å løpe. Forerunner 45 registrerer innsatsen din under en sykkeltreningsøkt, på tredemøllen, innendørsbanen og ellipsemaskinen – og under kondisjonstrening, yoga med mer.

HELSEOVERVÅKING
Forerunner 45 har en rekke funksjoner for aktivitets- og velværeregistrering. Klokken kan registrere daglige skritt, distanse, forbrente kalorier og søvn. Den har også stressmåling hele døgnet, for å overvåke helsen din. Avslapningstidtaker kan gi deg et par minutter med pusteveiledning.

Body Battery™-energiovervåkning bruker innsamlede data til å måle energireservene dine når som helst, for å hjelpe deg med å optimalisere kroppens energi, slik at du kan planlegge dagen og optimalisere tidspunkt for aktivitet og hvile.

DELING OG KONKURRANSE
Synkronisering til Garmin Connect kan brukes til mer enn bare lagring av informasjon. Garmin Connect er et livlig Internett-samfunn hvor aktive personer kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere ved å bli med på utfordringer, oppmuntre hverandre og dele triumfer via sosiale medier.

Garmin Connect er gratis og tilgjengelig på nettet eller på smarttelefonen din.

TILPASSING
Connect IQ™-butikken har tusenvis av gratis urskiver som du kan laste ned, eller du kan lage en tilpasset urskive basert på dine egne bilder.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Løping og andre treningsformer
- Bruker: Unisex
- Materiale, urglass: Kjemisk forsterket glass
- Materiale, rem: Silikon
- Posisjonering/måling: GPS, GLONASS, Galileo, Garmin Elevate pulsmåling, aksellerasjonsmåler
- Skjermtype: Transflektiv MIP (memory-in-pixel), lesbar i sollys
- Skjermoppløsning: 208 x 208 piksler, Ø 26,3 mm, fargeskjerm
- Batteritid: 7 dager i smartklokkemodus og 13 timer med GPS
- Vanntett: 5 ATM
- Minne/historikk: Inntil 200 timer med aktivitetsdata
- Størrelser: Small 39,5 x 39,5 x 11,4 mm passer håndleddomkrets 124–185 mm, Large 42 x 42 x 11,4 mm passer håndleddomkrets 129–197 mm
- Vekt: Small 32 gram, Large 36 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.