Forerunner 265, Black, AMOLED, smartklokke, multisportklokke, unisex, Svart

5299,-

XXL Anbefaler
Her kan du se et utvalg produkter anbefalt av våre mange produkteksperter hos XXL! Vi mottar spennende produkter hver uke som vi tester og vurderer for å sikre at du alltid får de beste produktene til deg og dine eventyr!
Produktbeskrivelsearrow down icon

Multisportklokke med en krystallklar AMOLED-skjerm, Multibånd-GPS, pulsmåling, touchskjerm, musikkavspilling, 30+ aktivitetsprofiler, Garmin Pay™ og mye mer. Diameter: 45, 1 mm. Vekt: 46 gram.

Garmin Forerunner® 265 har en krystallklar og fargerike AMOLED-berøringsskjermen som skiller seg ut, og funksjonen for treningsevne forteller deg når du er klar for en produktiv økt. Våkne opp til en morgenrapport med pulsvariasjonsstatus for å se informasjon om helsen din og en oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger). Få et mer komplett bilde av helsen din, med en batterilevetid på opptil 13 dager i smartklokkemodus.

Høydepunkter:
- Klar AMOLED-berøringsskjerm med tradisjonelle knappekontroller og et lett design
- Pulsmåling på håndleddet med wattmåling for løping, og løpsdynamikk uten bruk av pulsbelte
- Garmin Pay™-betalingsløsning
- Musikkavspilling
- Fra det øyeblikket du våkner, får du en poengsum for treningsevne basert på søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning med mer, slik at du kan avgjøre om det er en god dag å trene hardt – eller ta det rolig

Planlegg en løpsstrategi med løps-funksjonen som gir deg daglig foreslåtte treningsøkter som tilpasser seg i henhold til resultater, restitusjon, løpet du løper, og løypen. Gjør deg klar til å få mest mulig ut av hver løpetur med håndleddbasert løpswatt og multibånds-GPS. Hvis du ønsker å trene litt alternativt, kan du velge blant mer enn 30 aktivitetsprofiler, inkludert triatlon, sykling, svømming med mer.

Funksjoner:
BATTERILEVETID
Opptil 13 dagers batterilevetid i smartklokkemodus og opptil 20 timer i GPS-modus.

MORGENRAPPORT
Når du våkner, får du en morgenrapport med oversikt over søvn, restitusjon og treningsutsikter samt pulsvariasjonsstatus, treningsevne og værmeldinger (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger).

FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Planlegg en løpsstrategi med daglig foreslåtte treningsøkter basert på løpet og løypen du oppgir i Garmin Connect™-appen, og se deretter løpswidgeten på klokken. De daglig foreslåtte treningsøktene tilpasser seg etter hver løpetur i henhold til resultater og restitusjon.

POENGSUM FOR TRENINGSEVNE
Poengsummen for treningsevne er basert på søvnkvalitet, restitusjon, treningsbelastning og pulsvariasjonsstatus for å fastslå om du er klar til å gi alt og få mest mulig ut av treningen (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger).

OVER 30+ AKTIVITESPROFILER
Få tilgang til mer enn 30 innebygde aktivitetsprofiler som løping, triatlon, sykling, svømming i åpent vann med mer.

TRENINGSSTATUS
Få informasjon om den generelle innsatsen din med treningsstatus og indikatorer som pulsvariasjonsstatus og nylig treningshistorikk og -resultater – samt informasjon om du trener produktivt, på toppnivå eller anstrengt (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger).

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Sikkerhets- og sporingsfunksjoner, som hendelsesregistrering (under utvalgte utendørsaktiviteter) og assistanse, kan brukes til å sende en melding med sanntidsposisjonen din til nød kontakter når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon. Dette krever konfigurering og at smarttelefonen er i et område med nettverksdekning der mobildata er tilgjengelig.

MULTIBÅNDS-GNSS
Multibånds-GNSS med SatIQ™-teknologi sikrer god posisjonsnøyaktighet i utfordrende omgivelser, samtidig som den optimaliserer enhetens batterilevetid.

SMARTVARSLING
Ikke gå glipp av anrop eller tekstmeldinger fra en parkoblet Android™- eller Apple®-smarttelefon med smartvarsler.

GARMIN PAY™
Legg igjen kontanter og kort hjemme. Betal for kjøp når du er på farten med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay™ (i et støttet land med et støttet betalingsnettverk).

MUSIKKAVSPILLING
Last ned sanger på klokken, inkludert spillelister fra Spotify, Amazon Music eller Deezer (krever kanskje abonnement), og bruk trådløse hodetelefoner for å lytte til dem uten telefon.

HELSEINNSIKT
Se helse- og treningsinformasjonen din, kom i kontakt med og konkurrer med venner, bli med på utfordringer for å vinne merker og mye annet i den kostnadsfrie, abonnementsfrie Garmin Connect™-appen.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Multisport
- Bruker: Unisex
- Urglassmateriale: Gorilla Glass 3
- Størrelse, B X L X H: 46.1 x 46.1 x 12.9 mm, Passer håndledd med en omkrets på 135-205 mm
- Skjermstørrelse, B X H: 1.3”
- Skjermoppløsning, B X H: 416 x 416
- Skjermtype: AMOLED, valgfri alltid på-modus
- Batteritid: Smartklokkemodus: Opptil 13 dager, GNSS-modus og kun GPS: Opptil 20 timer, SatIQ (AutoSelect) GNSS-modus: Opptil 16 timer, GNSS-modus i alle systemer pluss multibånd: Opptil 14 timer, GNSS-modus med musikk og kun GPS: Opptil 7 timer, SatIQ (AutoSelect) GNSS-modus med musikk: Opptil 6,5 timer, GNSS-modus i alle systemer pluss multibånd med musikk: Opptil 6 timer
- Minne/Historikk: 8 GB
- Vanntetthet: 5 ATM
- Vekt: 46 g
- Aktivitetsprofiler for trening: Styrketrening, intervalltrening med høy intensitet, kondisjonstrening, trening på ellipsemaskin, trappegåing, etasjegåing, innendørsroing, pilates, yoga, pusteøvelser
- Aktivitetsprofiler for friluft: Hiking, Skiaktiviteter, Snøbrett, Langrennsski, klassisk, SUP-surfing, Roing

Spesifikasjonerarrow down icon
 • GPS:  Ja
 • Pulsmåling:  Ja
 • Bruker:  Unisex
 • Vibrasjonsvarsling:  Ja
 • Vanntetthet (meter):  50 m
 • Batteri levetid:  20 d
 • Bluetooth:  Ja
 • Pusteøvelser:  Ja
 • Kompass:  Nei
 • Galileo:  Ja
 • Glonas:  Ja
 • Kart:  Nei
 • Mikrofon:  Nei
 • Navigasjon:  Nei
 • NFC:  Ja
 • Størrelse:  M
 • Søvnmåling:  Ja
 • Vekt:  46 g
 • WiFi:  Ja
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får poeng på alle kjøp!