Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Garmin

Fenix 5, multisportklokke, Grå

4 499,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Premium multisportsklokke for aktive innen mange idretter. Stilrent atletisk design, kompakt, høy kvalitetsfølelse. Vanntett til 100 meter. Vekt 85 gram.

ENESTÅENDE LESBARHET
1,2-tommers fargeskjerm med høy oppløsning og transflektiv teknologi, som gjør skjermen bedre i direkte sollys.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Elevate pulsmåling uten pulsbelte, teller skritt og overvåker søvn. Info om forbrente kalorier. Måler også pulsvariasjon, for å beregne stressverdi.

UTSKIFTBARE KLOKKEREMMER
Et utvalg av QuickFix-remmer i premium lær, metall eller silikon. Verktøyløst bytte.

ALT DU TRENGER Å VITE OM TRENINGEN DIN
All informasjonen du trenger enkelt tilgjengelig på ett sted, gir bedre oversikt over formnivået ditt og hjelper deg med å trene mer effektivt.

Mer avanserte indikatorer som FTP (Functional Treshold Power) og melkesyreterskel gjør det enklere å bedømme det faktiske ytelsesnivået ved sykling og løping.

TREN RIKTIG OG BEDRE
Måler et bredt utvalg av fysiologiske data og avansert løpsdynamikk som kan bidra til å bedre formen din og resultatene dine. Måledataene inkluderer ytelseskondisjon som sammenligner den faktiske kondisjonen din med gjennomsnittlig formnivå, skrittfrekvens og skrittlengde.

Konkurrer mot andre med Strava-segmenter i sanntid, få varsler om start og slutt for segmenter, se rangering på ledertavlen, og se hvordan innsatsen din er sammenlignet med tidligere resultater.

LØP VERTIKALT
Funksjonen for automatisk veksling mellom klatring og løping gir deg de riktige måledataene i ulike miljøer. Sporer tempo og avstand når du løper i flatt terreng, og går automatisk over til akkumulert stigning og vertikal hastighet når du begynner på bakkene.

Spesialmodus for ultraløpere, som lar deg utvide sporingen for å komme mye lenger. Opptil 100 timer i den nye gyro-forsterkede UltraTrac®-modusen.

ET EKTE MULTISPORTSTALENT
Perfekt for multisportsatleter. Bruk dedikerte aktivitetsprofiler tilpasset treningsopplegget ditt og konkurranser. Gå fra den ene aktiviteten til den andre med bare et knappetrykk, slik at alle treningsetappene dine tas med i beregningen.

FOR ALLE IDRETTSGRENER
Sykling, svømmetrening, ski, golf, stående padling og roing med mer. Støtte for hastighet, avstand og all sykkeldynamikk når den er parkoblet med en kraftmåler.

Sporer avstand, antall tak med mer under svømming. I ski/brett-modusen er hastighet, avstand, høydeforskjell og en automatisk omgangsteller lett tilgjengelig. Funksjonssettet for SUP inkluderer antall tak, tempo og avstand per tak. Golfmodus gir deg avstand til forkant, senter og bakkant på green for alle baner du har lastet ned fra Garmin Connect – i tillegg til forbedringer som statistikkføring (fairway-treff osv.), Se på green, AutoShot-registrering og automatiske målinger.

NAVIGER PÅ TUREN
GPS/GLONASS-posisjonering, avanserte sensorer og TracBack™. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens termometeret og barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Elektronisk kompass med tre akser.

TRÅDLØS TILKOBLING
Støtte for smartvarsler når den parkobles med en kompatibel enhet. Motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokken. GroupTrack5 gjør at du kan parkoble enheten via Garmin Connect™, og holde oversikt over sykkelkameratene dine og vice versa når dere skiller lag. Automatisk opplasting til Garmin Connect™ Mobile-apper.

TILPASSEDE APPER OG URSKIVER
Gratis nedlastinger av urskiver, apper og widgets fra Connect IQ-butikken. Uber, Strava, AccuWeather og mange andre tilbyr apper og forbedringer som lar deg tilpasse Fenix 5.

Eller velg et bilde fra fotobiblioteket, velg klokkestil og angi bildet som urskive på klokken.

Spesifikasjoner:
- Fysiske mål: 47.0 x 47.0 x 15.5 mm
- Skjermstørrelse B x H: 30,5 mm (1,2 tommer) diameter
- Skjermoppløsning: 240 x 240 piksler
- Vanntetthet: 10 ATM
- Batteri: Oppladbart Litium-Ion-batteri
- Batterilevetid: Opptil 2 uker i smartklokkemodus (avhengig av innstillinger), opptil 24 timer i GPS-modus og opptil 100 timer i UltraTrac-batterisparingsmodus
- Ruter: 30
- Veipunkter/favoritter/posisjoner: 1 000
- Sporlogg: 200 timer
- Vekt: 85 gram

Øvrige detaljer:
- Kompakt (47 mm) multisport GPS-klokke med Elevate™ pulsmåling på håndleddet1
- Steel Grip-design med EXO-antenne i rustfritt stål som ramme og bakside i smidd stål
- Forhåndsinstallerte aktivitetsprofiler for mange idretter og aktiviteter
- Få nøkkelstatistikk lett tilgjengelig med en prestasjonswidget som viser effekt og fremgang i treningen
- Tilkoblede funksjoner inkluderer smartvarsler, automatisk opplasting til Garmin Connect™ samt tilpasning via gratis urskiver og apper fra Connect IQ™-butikken
- GPS/GLONASS, barometrisk høydemåler og 3-akset gyroskopkompass
Vis mer
Til toppen