eTrex 30x, Vest Europa, GPS m/ kart, Grå

1 999,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.

Vanntett GPS med 2,2’’ fargeskjerm for bruk i alle lysforhold. Oppgradert versjon av eTrex30, med en bedre skjermoppløsning og større minne for kart.

eTrex 30x har som sin forgjenger et enkelt grensesnitt med 3-akset elektronisk kompass og barometrisk høydemåler. Den har en forbedret 2,2’’ skjerm som til og med gjør det mulig å lese på skjermen i fullt sollys. eTrex 30x har også et forhåndsopplastet kart over Vest-Europa som støtter og forbedrer rekkevidden på utendørsaktiviteter, hiking, sykling og fjellturer.

GPS’en sørger for at du kan bruke mer tid på å nyte tiden utendørs, og mindre tid på å lete etter informasjon. Den er lett å bruke, og viser deg riktig retning selv om du står i ro og ikke holder den vannrett. Barometrisk høydemåler registrerer endringer i lufttrykket for å måle nøyaktig høyde.

I tillegg til detaljerte topokart er enheten kompatibel med BlueChart g2 sjøkart og City Navigator veikart. eTrex 30x støtter også BirdsEye™-satellittbilder (abonnement kreves), noe som gjør at du kan laste ned satellittbilder til enheten og integrere dem med kartene.

Garmin TopoActive kart over Vest-Europa dekker følgende land: Albania, Andorra, Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Irland, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Nederland, Norge, Portugal, San Marino, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia og Vatikanstaten.

eTrex 30x er robust og enkel i bruk, og er bygget for utendørs bruk, enten på sykkel, i båt, terrengbil eller på fottur.

Spesifikasjoner:
- Dimensjoner: 5.4 x 10.3 x 3.3 cm
- Dimensjoner skjerm: 3.5 x 4.4 cm; 2.2" diag (5.6 cm)
- Displayoppløsning: 240 x 320 pixels
- Displaytype: 2.2" transflective, 65K farger TFT
- Vekt: 141,7 g med batterier
- Batteri: 2 AA batterier (ikke inkludert); NiMH eller Lithium anbefalt
- Batteritid: Opptil 25 timer
- Vannresistanse: IPX7
- USB-inngang
- Barometrisk høydemeter
- Elektronisk kompass
- Minne: 3,7 GB
- Garmin TopoActive kart over Vest-Europa

Close Created with Sketch.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Close Created with Sketch.

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.