XXL logo
Logg inn

Opptil 70% på Helly Hansen, Kari Traa & Dæhlie! Se tilbudene

ProduktbildeProduktbildeProduktbildeProduktbildeProduktbildeProduktbilde
Kun i butikk
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
 • 100 dagers åpent kjøp
 • Fri frakt over 1000,-*
 • Prismatch
 • 365Gratis retur & bytte

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

GarminApproach S70, golfklokke, smartklokke, unisex

 • Type: Klokke
 • Vanntett/vannavvisende: Vanntett
 • Vekt: 56 g
Skriv en vurdering

7899,-

Svart-Approach S70, golfklokke, smartklokke, unisex

Svart

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Andre kjøpte også

  Produktbeskrivelse

  Premium golfklokke med AMOLED-skjerm. 43 000 forhåndsinnlastede banekart. Virtual caddie- og PlaysLike-avstandsfunksjon. Lang batterilevetid. Pulsmåling. Touchscreen. Musikkavspilling. Garmin Pay™. Søvnovervåkning. Komfortabel silikonreim. Bluetooth-tilkobling. Vanntetthet: 50 meter. Diameter: 47 mm. Vekt: 56 gram.

  Hvis du liker golf, kommer du til å elske Approach S70-klokken. Med en imponerende AMOLED-skjerm på 1,4’’ gir denne premium GPS-golfklokken liv til mer enn 43 000 internasjonale golfbaner og har alle verktøyene du trenger for å redusere handikapet ditt. Den forbedrede virtuell caddie-funksjonen anbefaler en kølle basert på slagspredningsdata, høyde med mer.

  Høydepunkter:
  - 43 000 Forhåndinnlastede banekart
  - Forbedret Virtual Caddie funksjon
  - Forbedret PlaysLike-distanse
  - Krystallklar AMOLED-Skjerm
  - Lang batteritid

  Den forbedrede PlaysLike-avstandsfunksjonen bruker et innebygd barometer for å gi deg informasjon om hvor langt du slår hvert slag. På vei til hullet gir de forhåndsinnlastede greenkonturdataene deg også informasjon om greenens hellingsretning (med et aktivt Garmin Golf-appmedlemskap). Den slanke, stilige golfklokken ser flott ut både på og utenfor banen med funksjoner som støtter treningen og livsstilen din, blant annet for styrketrening, yoga og løping. Få også funksjoner for pulsmåling og avansert søvnovervåking for få en ekstra fordel på banen (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger). Med opptil 16 dagers batteritid i smartklokkemodus og opptil 20 timer i GPS-modus har du alltid tid til en ny runde.

  VIRTUAL CADDIE-FUNKSJON
  Den forbedrede Virtual caddie-funksjonen viser slagspredningsdata og foreslår en kølle basert på en rekke faktorer, blant annet historiske svingdata, høyde, vindstyrke, vindretning med mer.

  PLAYSLIKE-AVSTANDSFUNKSJON
  Den forbedrede PlaysLike-avstandsfunksjonen tar hensyn til slag i oppoverbakke, slag i nedoverbakke og slagbane samt vind, temperatur og lufttrykk med et innebygd barometer for å gi deg mer nøyaktige PlaysLike-avstander.

  GREENKONTURDATA
  Planlegg det beste innspillet og senk putten med – som viser greenens helling og vanskelighetsgrad på utvalgte baner (tilgjengelig med et aktivt Garmin Golf-appmedlemskap).

  AVANSERTE HELSEFUNKSJONER
  Få et mer komplett bilde av helsen din med håndleddsbasert pulsmåling, stress-sporing, Body Battery™-energimålinger, avansert søvnovervåking med mer, slik at du kan prestere på ditt beste på banen (de presenterte dataene er ment å være et nært estimat av sporede målinger).

  AUTOSHOT
  AutoShot-rundeanalysatoren måler og registrerer slagavstander automatisk og kan parkobles med Approach CT10-køllesporingssensorer (tilleggsutstyr) for å få flere automatiske spillsporingsegenskaper, blant annet registrering av putter og chipper.

  AMOLED-SKJERM
  Den krystallklare AMOLED-skjermen på 1,4’’ gir liv til mer enn 43 000 CourseView-fargekart på håndleddet ditt.

  BATTERITID
  Med opptil 16 dagers batteritid i smartklokkemodus og opptil 20 timer i GPS-modus har du alltid nok strøm til en ny runde.

  FORHÅNDSINNLASTEDE AKTIVITETSPROFILER
  Forbedre styrken og mobiliteten din med forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for styrketrening, yoga, kondisjonstrening med mer, slik at du kan slå ballen lenger og forhindre skader.

  GARMIN PAY™
  Betal med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay™ (med et støttet betalingskort), og lytt til sanger og spillelister lastet ned fra Spotify, Amazon Music eller Deezer (et abonnement kan kreves).

  GARMIN GOLF-APP
  Hold enkelt oversikt over scoren mens du spiller, og last den opp til Garmin Golf-appen for statistikksporing og handikapberegning.

  Spesifikasjoner:
  - Bruk: Golf, fritid
  - Bruker: Unisex
  - Dimensjoner: 47 x 47x 14 mm
  - Materiale, urglass: Corning Gorilla Glass
  - Materiale, ramme: Keramisk
  - Skjerm: 1,4’’, 454 x 454 piksler, AMOLED-fargeskjerm med touchscreen
  - Reim: Silikon, 22 mm bredde, Kompatibel med Garmin QuickFit 22-remmer
  - Batteritid: Smartklokkemodus: Opptil 16 dager / GPS-modus: Opptil 20 timer
  - Vanntetthet: 5 ATM (50 meter)
  - Trådløs tilkobling: Bluetooth, ANT+, Wi-Fi
  - Vekt: 56 gram

  Spesifikasjoner

  • Type: Klokke
  • Vanntett/vannavvisende: Vanntett
  • Vekt: 56 g
  • Oppladbart batteri: Ja
  • Display: LED

  Lignende produkter

   Produktomtale

   Denne varen har ingen vurderinger, vil du skrive den første?
   Fortell oss hva du mener om denne varen. Det gir oss et bedre vareutvalg og hjelper dine medkunder til å handle smartere.