Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Garmin

Alpha 100 m/T5 Mini, hundepeiler, Oransje

5 875,-
FARGE: STD
STØRRELSE:
STD
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Lyssterk og hanskevennlig berøringsskjerm. Spor opptil 20 T5 mini/Alpha med en oppdatering på ned til 2,5 sek. Send tekstmelding til andre Alpha-enheter via VHF.
 
Alpha 100 tilføyer nye funksjoner som gir bedre kontroll over hunden. Alpha-enheten er brukervennlig og gjør at du kan spore hunder i felten fra en avstand på opptil 6,5 km, og den oppdaterer nøyaktig posisjon i intervaller på 2,5 sekunder. Enheten kan også spore dine jaktkamerater og sende dem preprogrammerte meldinger på deres Alpha-enhet. Følg nøye med på hastigheten, avstanden og retningen til hver hund. I tillegg kan du se hundens status - om den løper, sitter eller tar stand.
 
Med flere håndholdte Alpha 100-enheter og T 5 mini-hundehalsbånd kan du lokalisere nøyaktig posisjon til opptil 20 hunder eller jegere på en stor, hanskevennlig berøringsskjerm. Alpha 100 leveres preprogrammert med et rekreasjonskart over Europa. Anbefalt tillegg er detaljerte TOPO-kart for det området du jakter i. Med geogjerder kan du definere begrensede områder og angi varsler om hunden går inn eller ut av området. Hvis hunden nærmer seg veier, kan du fjernaktivere det skarpe LED-lyset på T 5 mini-hundehalsbåndet, slik at hunden synes bedre. Med redningsmodus reduseres oppdateringsfrekvensen til hvert andre minutt når batterinivået er lavere enn 25 %, og på denne måten får du 12 ekstra timer til å finne igjen hunden.
 
Alpha-systemet gjør det mulig å sende preprogrammerte meldinger til andre Alpha-enheter. Du kan i tillegg sende et nødvarsel til alle tilkoblede jegere, som angir din faktiske plassering og gjør det mulig for dem å komme dit umiddelbart. Med Alpha-enheten kan du til og med kommunisere med hunden gjennom vibrering og lydsignaler på T 5 mini-hundeenheten. På denne måten kan du gi kommando til godt opplærte hunder. Du kan forlenge batterilevetiden til T 5 mini-hundehalsbåndet ved å endre oppdateringsfrekvensen. Dette gjøres via den håndholdte Alpha-enheten.
 
Alpha 100 og Astro 320 fungerer sammen med T 5 mini-hundehalsbånd hver for seg. Brukere kan IKKE spore T 5 mini-hundehalsbånd med en Alpha 100-enhet og en Astro 320-enhet samtidig. Alpha 100 er IKKE kompatibel med DC 50.
 
Spesifikasjoner:
- Hanskevennlig berøringsskjerm
- Rekreasjonskart over Europa
- Oppsporing av hund opptil 6,5km
- T 5 Mini er 30 % mindre og 25 % lettere enn den vanlige T 5-hundesporingsenheten
- Gi kommandoer gjennom vibrering og lyd
- Redningsmodus ved lavt batteri
Vis mer
Til toppen