Descendant 8 18/19, freestyle-/frikjøringsstøvel unisex, Oransje/Svart

3 000,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Komfortstøvel for kresne frikjørere som vil ha én alpinstøvel for kjøring, med komfort og tilpassning i høysetet. Skallet har gåfunksjon. Vekt 2040 gram.

Descendant 8s nye FTE Evolution-skall har 102 mm lestbredde som passer mange typer føtter. Dermed har flere skikjørere nå muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts "3-piece" alpinstøvel.

Full Tilts progressive flex, sammen med bruken av Intuition innerstøvler, hindrer trykkpunkter på legger og føtter. En Intuition Pro Wrap innerstøvel tilpasses foten og leggen raskt og enkelt, etter kort tids bruk. Innerstøvelen er preformet, og består av materiale med lukkede celler som former seg etter foten gjennom kroppsvarme. Den kan også bli varmet opp med en varmeovn for en 100 % tilpassning før bruk. I tillegg kan det legges til ekstra materiale rundt anklene på begge sider, for å øke passformen rundt ankel og hæl.

Powerwrap er et ekstra yttermateriale som legges på for å gjøre innerstøvelen litt stivere og øke energien og kraften fra kjøreren ut i skiene. En støtdempende gummisåle ligger mellom skallet og innerstøvelen for å absorbere slag og vibrasjoner.

Evolution-skallet har 45-graders låsing av helen som gir god passform og hindrer at foten glipper, og med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge hvor aggressiv du vil ha fremovervinklingen i støvelen. Descendant 8 har også en gåfunksjon som kan benyttes til og fra heisen, eller på kortere turer med en alpin gåbinding (ikke Tech).

Spesifikasjoner:
- Bruk: Frikjøring, park, viderekomne, unisex
- Materialer: PU
- Antall spenner: 3 stk, justerbare i lengden
- Innerstøvel: Intuition Performer Wrap
- Borrelåsstropp: 35 mm
- Størrelser: 25,5–29,5 Mondo
- Flexindex: 100 (medium)
- Lest: 102 mm
- Vekt, per par: 4080 gram @ 27,5
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.