Descendant 4 18/19, freestyle-/frikjøringsstøvel unisex, Svart

2 000,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Myk og komfortabel jibbestøvel med varm og formbar Intuition innerstøvel. Progressiv flex hindrer trykkpunkter. FTE Evolution-skall. Vekt 1990 gram.

Descendant 4 passer for nybegynnere og viderkomne som ønsker en litt bredere og mer komfortabel passform. Ypperlig støvel for alt fra parkkjøring og lek, som til allsidig kjøring i hele anlegget.

Descendant 4s nye FTE Evolution-skall har 102 mm lestbredde som passer mange typer føtter. Dermed har flere skikjørere nå muligheten til å oppleve gleden av en lettvekts "3-piece" alpinstøvel.

Full Tilts progressive flex, sammen med bruken av Intuition innerstøvler, hindrer trykkpunkter på legger og føtter. 3 kraftige metallspenner gjør det enkelt å spenne støvelen igjen og opp.

Descendant 4 har en Focused Intuition innerstøvel, med tradisjonell tunge, som består av et mykt materiale som tilpasser seg etter kroppstemperatur, eller kan varmes opp i ovn i butikk for å få den optimale passformen allerede ved første skituren. Tåboksen er litt bredere, for å gi mer rom hvis det trengs, uten at dette hindrer en perfekt passform rundt tærne.

Evolution-skallet har 45 graders låsing av hælen, som gir god passform og hindrer at foten glipper. Med 3 forskjellige vinkeljusteringer kan du velge om du vil ha en støvel for tradisjonell cruising eller en rettere vinkel som er mer tilpasset jib og parkkjøring. Den myke, progressive flexen er med på å gjøre støvelen perfekt.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Park, frikjøring, nybegynnere og viderekomne, unisex
- Materialer: PU
- Antall spenner: 3 stk, justerbare i lengden
- Innerstøvel: Intuition Classic Tounge
- Borrelåsstropp: 35 mm
- Størrelser: 24,5–28,5 Mondo
- Flexindex: 70 (soft)
- Lest: 102 mm
- Vekt, per par: 3980 gram @ 27,5
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.