Fjellpulken Skibindings for pulk skis 18/19, skifestesystem for barnepulk, STD

450,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

X-link er et helt nytt konsept fra Fjellpulken, som gjør at du enkelt kan montere ski under en klassisk Fjellpulken barnepulk.

Årsaken til at dette produktet er utviklet, er Fjellpulkens årelange kunnskap om fordelene med ski under pulken. Erfaring fra blant annet konkurransekjøring med hund, viser at ski er mye bedre enn en klassisk glideplate. Ski reduserer friksjonen mellom pulken og snøen betraktelig, slik at pulken glir mye lettere. I motsetning til skroget og glideflaten på en ordinær pulk, så kan også en ski behandles med glider for å ytterligere forbedre gliden.

Når skiene er montert til pulken med Fjellpulkens X-link-system gir det også pulken en mye jevnere flyt, på grunn av skienes evne til å redusere effekten av, og utjevne dybden i, humper. Dette igjen vil gjøre turen mye mer behagelig for barnet. Siden pulken løftes litt opp, unngår man i tillegg kuldegjennomslag fra snøen, slik at barnet bedre holder varmen.

X-link monteres enkelt på en klassisk Fjellpulken barnepulk som har veltebeskyttere i svart plast. Det tar kun noen sekunder å montere, og skiene kan demonteres like enkelt. The X-link-systemet vil være et interessant alternativ hvis du vurderer en ny Fjellpulken barnepulk, og du vil at det skal gli lettere.

Hvis du eier en eldre pulk med runde veltebeskyttere av stål, kan du enkelt skifte veltebeskyttelse til den nyere plastutgaven. Dermed er man i stand til å bruke X-link system også på eldre pulkmodeller.

NB! For å sikre stabilitet i pulken, blir skiene stående i en bred posisjon utenfor sporene i løypa. Dette vil ikke påvirke gliden negativt.

Gjennom over 50 år har Fjellpulken fått inngående kunnskap og erfaring, gjennom alt fra korte familieopplevelser med barn og helgeturer med venner, til ekstreme ekspedisjoner som utforsker noen av verdens mest robuste og ugjestmilde hjørner. All denne kunnskapen gjenspeiles i Fjellpulkens produktegenskaper og design. Denne kunnskapen er også basen for utvikling av Fjellpulkens seletøy, ryggsekker og pakksekker. Hvert eneste produkt er laget med ergonomi og funksjonalitet i fokus.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.