Versa 2, smartklokke, Svart

1 990,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Vanntett smartklokke med puls- og aktivitetsmåling, skritteller, søvnregistrering, apper, varslinger og musikklagring. Lettlest AMOLED-skjerm. Vekt 40 gram.

Fitbit Versa 2 er en moderne og stilig smartklokke som gir deg masse informasjon om aktivitetene dine, søvnkvalitet og helsetilstand. Klokken gir deg konstant kontroll over helsestatistikken din med skjerminnstillingen Always-On. I tillegg har den Fitbit Pay, apper, varsler, mer enn fire dager med batterilevetid, pulsmåling 24/7 og kan lagre over 300 sanger.

Høydepunkter:
- Registrerer all din daglige aktivitet
- Vannbestandig ned til 50 meter
- Pulsmåling og søvnvurdering
- Mer enn 4 dager med batterilevetid
- Apper og varsler
- Alltid-på-skjerm
- Musikklagring av over 300 sanger
- Wifi-antenne


Versa 2s moderne berøringsskjerm, med farger og høy lysstyrke, er basert på AMOLED-teknologi, som gir svært gode prestasjoner med lite strømforbruk. Lyssensoren optimaliserer lysstyrken etter omgivelsene, slik at den aldri bruker mer strøm enn nødvendig.

Tre aksers accelerometer holder kontroll på bevegelsene dine, og den optiske pulsmåleren leser av hjerteslagene dine med stor nøyaktighet. Klokken har også innebygget høydesensor med presis måling, vibrering for vekking og beskjeder, innebygget Wifi-antenne, og mikrofon som gjør at du kan lese tale til tekst og Amazon Alexa-kommandoer.

REGISTRERER ALL DAGLIG AKTIVITET
Versa 2 registrerer din daglige aktivitet som skritt, distanse, aktive minutter og kaloriforbrenning, slik at du følger hvordan hver del av dagen bringer deg nærmere målene dine.

VANNTETT TIL 50 METER
Versa Lite er vanntett ned til 50 meter, noe som betyr at du kan bruke den i bassenget, i dusjen, på stranden og mer.

PULSMÅLING
Med hjertefrekvensmåling 24/7 får du et bedre syn på kaloriforbruket, kan optimalisere innsatsen under treningen og se trender for hvilepuls og kondisjonsstatus i Fitbit-appen.

VARSLER
Få varsler for telefonsamtaler, tekstmeldinger, kalenderhendelser og fra apper som Gmail og Facebook. Du kan sende et raskt svar direkte fra håndleddet. (Fungerer når mobilen din er i nærheten, og rask respons gjelder bare Android.)

SØVNINNSIKT
Spor søvnkvaliteten din natt etter natt ved å måle pulsen din, registrere hvor lenge og hvor godt du sov, og varighet i dyp- og REM-søvn.

LANG BATTERITID
En dag varer i 24 timer, så selvfølgelig må smartklokken din også minst det. Med en batterilevetid på mer enn 4 dager kan Versa 2 registrere alt du gjør i løpet av dagen og natten. (Batteriets levetid varierer avhengig av bruk og andre faktorer.)

GJENNOMTENKT DESIGN
Med elegante kurver, polert glass, AMOLED-skjerm med alltid-på-skjerm og anodisert aluminiumsfinish, er Versa 2 en estetisk perle. Det silkeaktige silikonarmbåndet er enkelt og behagelig å ha på døgnet rundt.

ALLTID-PÅ-FUNKSJON
Med skjerminnstillingen Always-On kan du se alt du vil med et raskt blikk, for eksempel treningsstatistikk i sanntid og hvor mye klokken er – selv med hendene fulle. Du kan slå av funksjonen når som helst, da innstillingen Always-On krever hyppigere lading.

TRÅDLØS BETALING
Betal uten lommeboken ved å legge bankkortet ditt til Fitbit-appen og foreta sikre betalinger fra håndleddet. Banker som støtter Fitbit Pay finner du på www.fitbit.com/fitbit-pay/banker

TRENINGSTIPS PÅ SKJERMEN
Klokken har flere treningsmuligheter med personlige treninger på skjermen, som guider deg gjennom hver øvelse direkte fra håndleddet.

MUSIKKLAGRING
Kontroller Spotify-appen din og legg til spillelister fra Deezer. I tillegg kan du lagre mer enn 300 sanger og spille dem fra klokken. Abonnement kreves.

INDIVIDUELL TILPASSING
Med hundrevis av skiver å velge mellom, kan du enkelt endre utseendet på smartklokken din fra klassisk til moderne og tilbake. Eller hvorfor ikke gjøre det enda mer personlig med ditt eget bilde?

FUNGERER PÅ ALLE PLATTFORMER
Fitbit Versa 2 kan synkroniseres automatisk med datamaskiner og over 200 forskjellige iPhone- og Android-enheter, slik at du kan se statistikk, trender og fremgang på Fitbit-panelet.

PERSONLIGE PÅMINNELSER
Få det lille dyttet du trenger for å nå målene dine, med personlige påminnelser som hjelper deg å bevege deg mer, få i deg væske, hold deg til en søvnplan og mer.

TRENINGSMODUS OG SMARTTRACK
Velg mellom mer enn 15 treningsmodi og få sanntidsstatistikker under treningsøktene dine. Eller la SmartTrack automatisk gjenkjenne og registrere treningsøktene dine.

KVINNEHELSE
Bli bedre kjent med kroppen din ved å bruke klokken og Fitbit-appen til å logge menstruasjoner, symptomer, holde oversikt over eggløsning og oppdage mønstre i sykkelen din.

SANNTIDS FART OG DISTANSE
Finn ut mer om rundetider og turer ved å koble deg til telefonens GPS, så du kan se fart og distanse i sanntid på skjermen. Og du kan få et kart over ruten din i Fitbit®-appen.

KONDISJON
Få en bedre forståelse av kondisjonsnivået ditt, og lær hvordan du kan forbedre det over tid med en personlig kondisjonsstatus.

APPER PÅ HÅNDLEDDET
Last ned hundrevis av apper for trening, helse, økonomi, sport og mer, slik at du kan ha full kontroll over det du bryr deg mest om.

GUIDEDE PUSTEØVELSER
Finn hvilemomenter i løpet av dagen på 2 eller 5 minutter, med guidede pusteøvelser tilpasset pulsen.

REMMER OG TILBEHØR
Du kan endre utseendet på Versa 2 til ditt personlige, ved å bytte ut standardremmen med sports- eller lærremmer og mer. (Selges separat.)
Versa 2 leveres med både Small og Large armbånd, som passer til håndledd med en omkrets på 140-180 mm og 180-220 mm.

FITBIT-APPEN
I Fitbit-appen, som er gratis, kan du registrere aktivitet og søvn, ernæring, hvilepuls og gruppeutfordringer, og se fremgangen din.


Spesifikasjoner:
- Materialer: Aluminiumshus, silikonrem med aluminiumsspenne
- GPS innebygget: Nei, kun Connected GPS via smarttelefon
- Aksellerometer: 3-akset
- Pulsmåler: Optisk
- Høydemåler: Ja
- Lyssensor: Ja
- Gyroskop: Ja
- Vibrasjonsvarsling: Ja
- Wi-Fi-antenne: WLAN, 802.11 b/g/n
- SpO2-sensor: Ja, relativ
- NFC (Near Field Communication): Ja
- Fitbit Pay: Ja
- Innebygget mikrofon: Ja
- Skjerm: Berøringsskjerm, farger, AMOLED, 40 x 40 mm
- Batteritype: Litium Polymer
- Batterivarighet: Over 4 dager, uten Always-On-innstilling på skjermen
- Ladetid: 2 timer fra 0–100 %
- Trådløs tilkobling: Bluetooth® 4.0, synker musikk over BT Classic på Android-enheter, med BT LE på iOS-enheter
- Minne: Lagrer inntil 7 dagers detaljdata minutt for minutt, totaldata for siste 30 dager
- Pulsdatamålinger: Måler og lagrer hvert sekund under trening, måler og lagrer hvert 5. sekund ved annen aktivitet
- Vanntett: Ja, til 50 meter/5 ATM (bør ikke brukes i boblebad eller badstue)
- Brukstemperaturer: -10 til +60 grader Celsius
- Maks. brukshøyde: 8.535 meters høyde
- Maks sykroniseringsavstand: 6,1 meter
- Kompatibilitet: Mac OS 10.6 og høyere, iPhone 4S og nyere, iPad 3. generasjon og nyere, Android 5.0 og senere
- Remmer: Small passer håndleddsomkrets 140–180 mm, Large passer håndleddsomkrets 180–220 mm
- Vekt: 40 gram

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.