Charge 4 Black/Black, aktivitetsmåler, unisex, Svart

1 649,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

9 av 10 poeng i test på Tek.no, med konklusjonen "Imponerende!".

"Overlegent aktivitetsarmbånd" sier Dinside.no, og gir terningkast 6. Mai 2020.


Slank, vanntett aktivitetsmåler med GPS og pulsmåling. Bidrar til bedre trening, helse og søvn. Fitbit Pay, styring av Spotify og batteritid på inntil 7 dager.

Fitbit Charge 4 er en slank, vanntett aktivitetsmåler med funksjoner som hjelper deg til å følge bedre med på treningen og kroppen din. Innebygd GPS, pulsmåler, aktive minutter, nye treningsmodi og søvnmåling.

Høydepunkter:
- Innebygget GPS
- Minutter med aktivitet
- Pulsmåling hele døgnet
- Lett, dyp og REM søvnmåling
- Telefon, tekst- og app-varsler
- Inntil 7 dagers batteritid


Med Fitbit Pay og batteritid på opptil 7 dager har du mer frihet når du er på farten, og inspirasjon til å nå treningsmålene dine. Batteritid ved bruk av GPS er inntil 5 timer. Klokken er vanntett ned til 50 meter.

PULSMÅLING HELE DØGNET
Med pulsmåling hele døgnet får du mer presis måling av kaloriforbrenning og kan oppdage nye helsetrender som inspirerer deg til å nå dine helse- og treningsmål.

HVILEPULS
Bruk Fitbit Charge 4 hele dagen og natten for å måle hvilepulsen din, måle pulstrender over tid, og følge med på din helse- og treningsframgang.

PULSSONER
Motta statistikk i sanntid på skjermen under trening, for å se om du er i Fat Burn, Cardio eller Peak-sone, så du kan endre innsatsen for å nå målene dine.

KART OVER TRENINGSINTENSITET - KUN I APP
Etter utendørs trening kan du sjekke kartet over treningsintensitet i Fitbit-appen for å se pulssonene dine gjennom hele ruten, og se hvor du jobbet hardest.

MINUTTER MED AKTIVITET
Denne funksjonen varsler deg om hvilken pulssone du er i, så du kan se om du jobber hardt nok til å nå målene dine.

MÅLBASERTE TRENINGSMODUSER
Gå inn på treningsmodus når du holder på med dine favorittreninger og sett et mål for hver trening, og se framgang i treningen din i sanntid på skjermen.

INNEBYGGET GPS
Bruk innebygget GPS for å se tempo og distanse på Charge 4 mens du løper, går eller sykler utendørs, og se kart over treningen din i Fitbit-appen etterpå.

VANNAVVISENDE NED TIL 50 M
Fitbit Charge 4 er designet for å vare hele livet og er vannavvisende ned til 50 m, så den måler automatisk svømmetrening og kan brukes både i dusjen og bassenget.

VEILEDET PUSTETRENING
Ta deg tid til mindfulness – følg den veiledede pusteøvelsen, basert på din puls, på skjermen.

VARSLER OG APPER
Hold deg tilkoblet med varsler fra telefon, kalender, apper og meldinger, nå praktiske apper som værvarsel og tidtaking, og send raske svar på meldinger (kun Android). Tilgjengelig når telefonen er i nærheten.

SØVNSTADIER OG -SCORE
Charge 4 måler tiden du er i lett, dyp og REM-søvnstadier, og gir deg en søvnscore i Fitbit-appen slik at du kan forstå søvnkvaliteten din bedre og jobbe for å forbedre restitusjonen din.

LANG BATTERITID
Med opptil 7 dagers batteritid — og opptil 5 timer når GPS brukes — lar Fitbit Charge 4 deg gjøre mer med mindre lading. (Varierer med bruk og andre faktorer). Lades via medfølgende USB-kabel.

SPOTIFY
Med Spotify-appen kan du kontrollere musikken din, like favorittsangene dine og finne spillelister og podcaster – alt rett på håndleddet. Fungerer med telefonen i nærheten, abonnement påkrevd.

FITBIT PAY
Legg inn ditt foretrukne kreditt- og debetkort i Wallet i Fitbit-appen, deretter kan du bruke Charge 4 for å handle på farten. Se tilgjengelighet på fitbit.com/fitbit-pay/banks

AKTIVITETSMÅLING HELE DAGEN
Fitbit Charge 4 måler aktiviteten din hele dagen, som skritt, distanse, trapper, aktive minutter og kaloriforbrenning, for å vise hvordan hver del av dagen din har betydning for å nå målene dine.

KVINNELIG HELSE
Kvinner kan bli kjent med kroppen sin på et helt nytt nivå ved å bruke Fitbit Charge 4 sammen med Fitbit-appen for å spore menstruasjonssyklusen, registrere symptomer, se estimert eggløsningskalender og mer.

SØVNMODUS
Sov uforstyrret ved å bruke søvnmodus for å dempe telefonvarsler og hindre at skjermen slår seg på om natten. Lag en tidsplan i appen for å slå på søvnmodus automatisk.

IKKE FORSTYRR-MODUS
Bruk Ikke forstyrr-modus når du vil slå av lyden på ringing, meldinger, kalender og apper i løpet av dagen.

AKTIVITETSPÅMINNELSER
Hold stø kurs mot målene dine, med morsomme påminnelser på skjermen din som oppfordrer deg til å bevege deg hel dagen.

DAGLIG OVERSIKT
Se hele aktivitetsstatisikken din på ett sted med en daglig oversikt som viser deg trinn, kaloriforbrenning, søvn, puls og mer.

INTUITIV BERØRINGSSKJERM
Fitbit Charge 4 gjør det enklere å se statistikken din i sollys, om natten, eller når som helst, ved hjelp av en stor berøringsskjerm og bakgrunnsbelysning som justerer seg etter lysforholdene.

TRÅDLØS SYNKRONISERING
Fitbit Charge 4 synkroniserer automatisk med iOS og Android-enheter, for å vise deg statistikk, trender og framgang i Fitbit-appen din.

OVERSIKT I MOBIL-APPEN
Sett deg mål, spor framgang og få et mer helhetlig bilde av helsen og treningen din, fra kosthold og væskeinntak til trening og søvn – alt finnes på oversikten din i Fitbit-appen.

Tek.no gir Charge 4 hele 9 av 10 poeng kaller den "Imponerende!" og skriver dette om Fitbit Charge 4:
— "Fitbit Charge 4 ser lik ut som før, men er bedre enn noen gang på innsiden."
— "Totalt får du mye for pengene dine om du velger en Charge 4. Og vi har ingen problemer med å anbefale deg denne modellen."


Dinside.no gir terningkast 6 og skriver:
— "Med innebygd GPS kan vi endelig ta det med ut på løpetur uten å ha med mobilen. Med fem dager batteritid og fullastet med sensorer for å måle skritt, puls og søvn, føles det som det ultimate aktivitetsarmbåndet."

Spesifikasjoner:
- Glass: Gorilla Glass 3
- Glassinnfatning: Plast
- Hus: Plast
- Vanntetthet: 50 meter
- GPS: Innebygget
- Pulsmåling på håndleddet: Ja, optisk
- Vibrasjonsvarsling: Ja
- Bluetooth: 4.0
- Høydemåler: Ja
- Barometer: Nei
- Kompass: Nei
- Aksellerometer: Ja
- Gyroskop: Nei
- Mikrofon: Nei
- Høyttaler: Nei
- WiFi: Nei
- Berøringsskjerm: Ja
- Skjerm: PMOLED
- Skjermoppløsning: 160 x 100 punkter
- NFC: Ja
- Dimensjoner: 35,8 x 22,7 x 12,545 mm
- Vekt, med rem: 26 gram
- Batteritype: Litium-polymer
- Batterilevetid: Inntil 7 dager
- Batterilevetid ved konstant bruk av GPS: Inntil 5 timer
- Batterikapasitet: 74 mAh

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.