Charge 3, avansert aktivitetsarmbånd, Svart

1 479,-

Produktbeskrivelse

9/10 i tek.no sin test 21.10.2018

''Fitbit beholder tronen som det beste aktivitetsarmbåndet til prisen''

Avansert, vanntett aktivitetsarmbånd for trening og helse. Registrerer puls 24/7, kaloriforbruk, søvn med mer. Over 15 idretter og aktiviteter ligger inne.

Få en dypere forståelse av kropp, helse og fremgang gjennom trening, med Fitbit Charge 3. Avansert og vanntett, og registrerer puls 24/7, kaloriforbruk, 15+ typer trening, mål og fremgang, søvn og mer. Hver dag får du verdifull innsikt om din helse, som gir deg motivasjon til å komme i gang, utvikle helsen din og nå målene dine.

Noen av funksjonene:
- Puls 24/7
- Opptil 7 dager batterilevetid
- Automatisk treningsregistrering
- Målbasert treningsmodus
- Aktivitetstrender på ett sted
- Søvnregistrering og innsikt
- Vannbestandig ned til 50 m
- Innkommende samtaler, meldinger og vedlegg

I pakken:
- Fitbit Charge 3
- Klassiske armbånd, to stk. (small & large)
- Ladekabel

Spesifikasjoner:
- Største bredde: 22,7 mm
- Skjerm: Høyoppløst, bakgrunnsbelyst OLED-skjerm med gråtoner, 19,9 x 34,5 mm
- Batteritid: Inntil 7 dager
- Batteritype: Litium Polymer
- Ladetid: Ca. 2 timer fra 0–100 %
- Transceiver: Bluetooth® 4.0
- Teknologi: 3-aksers aksellerometer, optisk pulsmåler, altimeter, vibrasjonsmotor, Sp02-sensor


FITBIT TIL HVERDAGS
Få det ekstra boostet for å nå målene dine, med en daglig oversikt som minner deg om når det er på tide å røre på seg, drikke, følge søvnplanen din og mer.

PULS 24/7
Mål pulsen 24/7 for å registrere kaloriforbrenningen bedre, optimalisere treningen og finne helsetrender som inspirerer deg til å følge trenings- og helsemålene dine.

KALORIFORBRENNING GJENNOM DAGEN
Få et bedre bilde av kaloriene du forbrenner i løpet av dagen og under trening – noe som gjør det lettere å arbeide mot idealvekt og nå helsemål.

HVILEPULS
Bruk Fitbit Charge 3 dager lang for å registrere og holde oversikt over hvilepuls, puls over tid og for å spore fremgang i trening og helse.

PULSSONER
Bruk pulssoner i sanntid for å se om du er i fettforbrennings-, kondisjons- og toppsonen, og bruk kunnskapen til å forstå hvordan det påvirker treningen.

TILSTANDSNIVÅ (Kun i app)
Få et tydeligere bilde av treningen din og bruk innsikten i dine personlige kvalifikasjonspoeng, for å gjøre forbedringer over tid.

MÅLBASERTE TRENINGSMODUSER
Velg mellom 15 + forskjellige typer trening, for eksempel løping, sykling, svømming, yoga og mer. Sett et mål, få sanntids treningsstatistikk og se hvordan du kan bli bedre.

SMARTTRACK - AUTO RECOGNITION OF EXERCISES (Se data i app)
Fitbit Charge 3 gjenkjenner automatisk former for trening, som løping, svømming, crosstraining og mer, og registrerer dem for deg i Fitbit-appen.

TEMPO OG DISTANSE I SANNTID
Koble Fitbit Charge 3 til mobilens GPS for å se tempo og distanse på skjermen når du løper og sykler utendørs, og bruk statistikk til å sette standarden for neste treningsøkt.

REGISTRERER AKTIVITET 24 TIMER I DØGNET
Charge 3 holder styr på alle dine daglige aktiviteter, som antall skritt, distanse, aktive minutter og forbrente kalorier, slik at du kan se hvordan ulike deler av dagen påvirker helsemålene dine.

VANNTETT TIL 50 METER OG REGISTRERER SVØMMING
Charge 3 er vanntett ned til 50 m, oppdager automatisk svømming og kan brukes både i dusjen og i bassenget.

GUIDEDE PUSTEØVELSER
Charge 3 hjelper deg med å finne roen med hjelp av et personlig pustemønster som er basert på din hjertefrekvens.

VARSLER OG APPER
Holder oversikt over samtaler og kalendervarsler, meldinger, samt oppdateringer fra sosiale medier og apper. Fungerer når mobilen din er i nærheten.

REGISTRERER SØVN
Holder orden på søvnkvalitet, hvordan du sover hver natt og lager en søvnplan som sender påminnelser når det er leggetid, slik at du kan skape en bedre rutine.

SLEEPING STAGES (Se statistikk i appen)
Fitbit Charge 3 viser hvor lenge du har vært i de forskjellige søvntrinnene og gir innsikt som kan hjelpe deg med å få bedre søvn.

INTUITIV BERØRINGSSKJERM
Charge 3 har en stor, bakgrunnsbelyst berøringsskjerm som automatisk tilpasser seg lysforholdene. Det gjør det mye lettere å se statistikk, varsler eller klokka, både i direkte sollys og midt på natten.

OPPTIL 7 DAGER BATTERILEVETID
Med en batterilevetid på 7 dager, kan du holde tritt med inspirasjon og innsikt du får med Fitbit Charge 3. (Batterilevetiden varierer avhengig av bruk, temperatur og andre faktorer.)

KVINNERS HELSE
Bli kjent med kroppen din på en helt ny måte med Fitbit Charge 3 og Fitbitappen, for å registrere symptomer, sjekke eggløsning og mer.

PERSONLIGE PÅMINNELSER
Få et ekstra løft for å nå målene dine med personlige tilpassede påminnelser, når det er på tide å røre på seg, drikke, følge søvnplanen og mer.

PÅMINNELSER OM Å RØRE PÅ SEG
Hold oversikt over hvor lenge du har vært aktiv i løpet av dagen og få personlige påminnelser som motiverer deg til å røre på deg hvis du har sittet lenge.

TRÅDLØS SYNKRONISERING
Fitbit Charge 3 synkroniserer automatisk med datamaskiner og over 200 ulike Android-, iOS- og Windows-enheter, slik at du kan se statistikk, trender og fremgang i Fitbitappen.

ARMBÅND OG TILBEHØR
Bruk Fitbit Charge 3 på din måte – erstatt det klassiske armbåndet med en sportslig eller mer fasjonabelt et. (Selges separat)

HOLDBAR OG LETT
Høykvalitets aluminium, Gorilla-glass og et mykt og jevnt klokkehus gjør Charge 3 behagelig og ripebestandig.

KONTROLLPANEL
Sett mål, hold orden på fremdriften din og få et komplett bilde av helse og trening – fra kosthold og væske, til å trene og sove. Du finner alt i Fitbits kontrollpanel.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.