Aria Air Smart personal scale, elektronisk personvekt, Svart

599,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Personvekt for synkronisering med Fitbit-appen, som gir god overvåking. Følg med på BMI, følg trender og se at aktivitet og kosthold påvirker kroppsvekten.

Aria Air gir et tydeligere bilde av helsetilstanden din, og er både smart og brukervennlig. Det lettleste displayet viser vekten din, og vekten synkroniserer seg trådløst med Fitbit-appen på telefonen din. Dermed får du full oversikt over kroppsvekten inn i appen, og kan sammenligne vekt og gjøre tiltak deretter.

Høydepunkter:
- Måler og viser vekt på skjermen
- Synker trådløst med Bluetooth®
- Viser utviklingen din i Fitbit-appen
- Enkel installasjon via mobiltelefon
- For flere brukere

ENKELT OG NØYAKTIG
Aria Air registrerer raskt vekten din og synkroniserer statistikken med Fitbit-appen, der du kan se BMI'en din basert på vekten og informasjonen i profilen din.

SYNKES TRÅDLØST MED FITBIT-APPEN
Aria Air synker trådløst med Fitbit-appen, og overfører statistikken til Fitbit-kontoen din. Enkle grafer viser deg framgang over tid.

GODT HJELPEMIDDEL
Sammen med Fitbit's smarte klokker og aktivitetsarmbånd får du flere verktøy som hjelper deg å nå dine helse- og treningsmål. Bruk smartklokken eller aktivitetsarmbåndet ditt for å registrere ting som trening, søvn og mer, og synkroniser alle data til Fitbit-appen.

ENKEL INSTALLASJON VIA MOBILEN
Kom i gang på få minutter, med mobilens trådløse Bluetooth®-teknologi og hurtigstartguiden.

FLERE BRUKERE
Aria Air kan brukes av flere brukere til å måle vekt, hvis telefonene deres er koblet til vekten. Åpne Fitbit-appen, gå på vekten, og Aria Air viser vekten og synker til den enkeltes Fitbit-konto via Bluetooth®.

LOGG MÅLTIDER, TRENING OG MER
Få en forståelse av kaloriinntaket sammenlignet med kaloriforbrenning, ved å logge måltider og trene i Fitbit-appen og deretter sammenligne informasjonen mot vektendringen din, for å få et helhetsbilde av helsen din.

Spesifikasjoner:
- Tilkobling: Bluetooth®
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.