MEDLEMSKAP I XXL REWARD

Hva er XXL Reward?

XXL Reward er XXL’s lojalitetsprogram. Medlemskapet er din nøkkel til å få poeng på alle kjøp, medlemstilbud og unike personlige fordeler når du gjennomfører kjøp i XXL varehus og på xxl.no.

Et medlemskap gir deg:

  • Poeng på alle kjøp*
  • Bonussjekker å handle for
  • Personlige tilbud – eksklusive tilbud kun til deg
  • Inspirasjon og informasjon om våre tilbud via nyhetsbrev
  • Prioritet før salg og ulike sportslige arrangementer

Du får ett poeng for hver krone du handler for hos oss. Hver gang du samler 1200 poeng får du en verdisjekk på 30 NOK, hvis du samler 2400 poeng får du en verdisjekk på 60 NOK og så videre. På Mine Sider på xxl.no kan du se poengbalansen din.

Hvordan blir jeg medlem i XXL Reward?

For å bli XXL Reward medlem må du registrere deg som medlem og akseptere våre medlemsvilkår. Dette kan du gjøre her.

  1. Når du besøker ”Min Side” første gangen på xxl.no, fyller du i gjenværende personlig informasjon under "Min profil".
  2. Så snart du er registrert som XXL Reward medlem kan du ta del av alle våre medlemsfordeler.
  3. Ikke glem å logge på profilen din hver gang du han, slik at du ikke går glipp av medlemstilbud eller poeng.

Hvordan finner jeg informasjon om XXL Reward fordeler?

Du vil motta informasjon om aktuelle tilbud for XXL Reward-medlemmer på epost og SMS, eller ved å gå til xxl.no. Alle faste fordeler er beskrevet her. Personlige tilbud og fordeler finner du når du logger inn på din konto på xxl.no.

Hvordan får jeg XXL Reward priser når jeg handler?

Når du kommer til kassen i butikk så oppgir du telefonnummer til ansatt i kassen, eller registrerer det selv i selvbetjente kasser. Prisen blir automatisk endret, og du mottar din XXL Reward pris på produktet. På xxl.no må du være logget inn for å få dine XXL Reward priser. 

Hvordan fungerer poengene?

Du får ett poeng for hver krone du handler for. Ved en retur trekkes tilsvarende poeng fra. Poeng kan ikke registreres i etterkant. Registrer alltid XXL Reward medlemskapet ditt når du handler slik at du ikke går glipp av poeng og bonussjekker.

Poengene har en venteperiode på 30 dager fra kjøpsdatoen for å tillate retur eller online kanselleringer. Når denne venteperioden er passert, vil de klarerte poengene tilføres poengkontoen din og være gyldige i en periode på 12 måneder. Klarerte poeng konverteres til bonussjekker normalt en gang i måneden.

Hvordan samler jeg poeng?

Alle kjøp du gjør i et XXL varehus, eller på xxl.no, genererer poeng til poengkontoen din, så lenge du registrer kjøpet. Du registrerer kjøpet ved å oppgi ditt telefonnummer i kassen i varehus. På xxl.no må du være logget inn. Kjøp av gavekort, bæreposer i plast, og frakt gir ikke rett til poeng. Betaler du derimot med et gavekort, får du poeng dersom du registrerer kjøpet. Kjøp med bonussjekk, gir ikke rett til poeng.

Hvor stor er verdien av mine poeng?

Du får ett poeng for hver krone du handler for. Når du har kommet opp i 1200 poeng, genererer dette en verdisjekk på 30 kr.

Hvor kan jeg se mine opptjente poeng?

Logg inn på «Min side» på xxl.no for å se din poengsaldo og poenghistorikk.


Når blir poengene mine tilgengelige?

Poengene har en venteperiode på 30 dager fra kjøpsdatoen for å tillate retur eller online kanselleringer. Når denne venteperioden er passert, vil de klarerte poengene tilføres poengkontoen din og være gyldige i en periode på 12 måneder.

Kan jeg registrere poeng i etterkant?

Nei, det kan du dessverre ikke gjøre. Husk derfor alltid å logge inn når du handler på xxl.no eller oppgi telefonnummer i kassen i butikk når du handler. 

Hvor lenge er poengene mine gyldige?

De opptjente poengene er gyldige i 12 måneder fra kjøpet ble gjort.

Hva skjer med poeng og bonussjekker når jeg returnerer en vare?

Hvis du har fått poeng for varene du returnerer, blir de trukket tilbake fra poengsaldoen din i XXL Reward. Hvis du har fått en bonussjekk på en vare du returnerer, vil bonussjekken bli trukket tilbake. Hvis du har brukt opp bonussjekken i mellomtiden blir bonussjekkens verdi trukket fra poengsaldoen din, og du vil ha en negativ poengverdi for perioden. 

Bonussjekker utstedes ikke på nytt dersom du returnerer en vare betalt helt eller delvis med bonussjekk. Du kan kun bytte varer betalt med bonussjekk i butikk. Du får bytte varen med en annen vare til samme verdi som varen du returnerer.

Bonussjekker– hvordan fungerer det?

Poengene dine blir gjort om til bonussjekker normalt i løpet av hver måned. Noen ganger kan det være kortere eller lengre intervaller enn månedlig.

Når du handler i varehus må du identifisere deg med telefonnummer i kassen for å kunne aktivere bonussjekker. I selvbetjente kasser aktiverer du bonussjekkene selv i kassen. I betjente kasser spør kasserer deg om du vil aktivere din bonussjekk etter at du har identifisert deg med telefonnummer.

Når du handler på xxl.no, må du selv aktivere bonussjekken i kassen.

Bonussjekkene kan ha ulik gyldighetstid. Bonussjekkens gyldighet vises på bonussjekken på mine sider og i kassen.

Bonussjekker må brukes i sin helhet og evt. restbeløp bortfaller ved kjøp for mindre enn bonussjekkens opprinnelige verdi.

Du kan ikke betale med bonussjekk på varer fra merkevaren ASICS.

Man kan ikke kjøpe gavekort med bonussjekk.

Hva skjer med bonussjekken min dersom jeg handler for mindre enn bonussjekkens verdi?

Bonussjekker må brukes i sin helhet og evt. restbeløp bortfaller ved kjøp for mindre enn bonussjekkens opprinnelige verdi. 

Når får jeg bonussjekkene mine?

Bonussjekkene dine tildeles XXL Reward kontoen din normalt i løpet av hver måned. Noen ganger kan det være kortere eller lengre intervaller enn månedlig. Du får beskjed på e-post eller sms når du har fått bonus.

Hvordan bruker jeg bonussjekkene mine?

Når du handler i et XXL-varehus eller på xxl.no og har bonussjekker på kontoen din, må du selv gi beskjed om at du vil bruke bonussjekkene. Dersom bonussjekken er høyere enn 200 kr, kan XXL be om at du viser legitimasjon. Dette er for din egen sikkerhet, og for at ingen andre enn du skal kunne bruke bonussjekkene dine.

Bonussjekker må brukes i sin helhet og evt. restbeløp bortfaller ved kjøp for mindre enn bonussjekkens opprinnelige verdi.

Du kan ikke betale med bonussjekk på varer fra merkevaren ASICS.

Man kan ikke kjøpe gavekort med bonussjekk.

Hvor lenge er bonussjekkene mine gyldig?

Bonussjekkene kan ha ulik gyldighetstid. Bonussjekkens gyldighet vises på bonussjekken som du finner på mine sider på xxl.no og i kassen.

Koster det noe å være medlem?

Nei, det er gratis å være medlem i XXL Reward.


Kan jeg motta XXL’s nyhetsbrev uten å være medlem i XXL Reward?

Nei, det kan du dessverre ikke. Nyhetsbrevene våre er en av fordelene du får ved å være medlem i XXL Reward. Om du ønsker å motta nyhetsbrevene våre så er du hjertelig velkommen til å bli med på laget og registrere deg som medlem i XXL Reward her.

Hvorfor mottar jeg ikke nyhetsbrev selv om jeg er medlem i XXL Reward?

Dersom du er medlem av XXL Reward og ikke mottar nyhetsbrev, så kan du gå til din konto på xxl.no og sjekke at alle opplysninger er riktig. Sjekk gjerne at:

  • Du har huket av for samtykke til nyhetsbrev
  • E-post adressen din er skrevet riktig

Hvordan kan jeg avslutte medlemskapet i XXL Reward?

Medlemskapet gjelder til det blir sagt opp. Du kan når som helst avslutte det ved å ta kontakt med kundeservice. Hvis du avbryter medlemskapet ditt, mister du poengene dine og eventuelle verdisjekker du har opptjent, samt fordelene som følger med medlemskapet.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!