Medlemsvilkår XXL Reward

Innledning

XXL Reward er et lojalitetsprogram der du samler poeng fra kjøpene dine. Disse poengene blir deretter gjort om til rabattkuponger. Du vil også motta medlemsrabatter og andre fordeler, samt generelle og personlige tilbud basert på dine preferanser.

Disse medlemsvilkårene gjelder mellom deg som forbruker og XXL Sport og Villmark AS, org.nr. 881 931 792 ("XXL"). Ved å registrere deg som medlem av XXL Reward godtar du disse medlemsvilkårene.

Medlemskap

XXL Reward er et gratis medlemskap som gjelder i alle XXL-varehus og på xxl.no. Medlemskapet i XXL Reward er personlig og kan ikke overføres til andre. Medlemskapet blir bare gitt til privatpersoner som har fylt 16 år og som har registrert adresse i Norge, med norsk telefonnummer. Du kan bare ha ett (1) XXL Reward medlemskap, og medlemsfordelene er bare gyldige for forbruker kjøp.

Du kan bli medlem av XXL Reward i alle norske XXL-varehus og på xxl.no.
Som medlem kan du registrere kjøpene i butikken ved å scanne medlemskort i appen eller ved å oppgi telefonnummeret ditt. Bonussjekkene og de andre personlige rabattene er unike og kan bare brukes av deg. Av den grunn kan XXL kreve gyldig legitimasjon fra deg. Kjøpene dine registreres på medlemskontoen din på xxl.no så lenge du er innlogget når du gjennomfører kjøpet.

Telefonnummer og/eller e-post brukes til å identifisere deg som medlem når du handler på xxl.no. XXL kan kreve at du sender inn gyldig legitimasjon, slik som førerkort eller pass, for å bevise at du er den du utgir deg for å være.

Hvis du har oppgitt telefonnummer og e-postadresse på Mine sider på nettsiden til XXL, vil vi kontakte deg via e-post og SMS dersom du har samtykket til dette. Du kan tilpasse valgene dine ved å logge inn på Mine sider.

Medlemsfordeler

Poeng

 • Det er helt gratis å samle poeng på dine kjøp hos XXL.
 • Dersom du ønsker å samle poeng og/eller motta elektronisk markedsføring, må du selv samtykke til dette via din XXL-konto på xxl.no. Du samler kun poeng så lenge du har registrert ditt samtykke.
 • Poeng er knyttet opp til ditt telefonnummer og/eller epostadresse. Poeng kan ikke flyttes fra ett telefonnummer eller e-postadresse til en annet. Endring av ditt telefonnummer eller annen personlig informasjon må gjøres via din XXL-konto (Mine sider).
 • Du samler poeng på alle dine kjøp i XXL-varehus eller på xxl.no, med unntak av kjøp av frakt, gavekort, bæreposer i plast og kjøp som foretas med bonus.
 • Kjøper du et produkt for 1 NOK får du ett (1)poeng.
 • Poengene beregnes av kjøpesummen på varene.
 • Poengene har en venteperiode på 30 dager fra kjøpsdatoen. Dette for å tillate retur eller online kanselleringer. Når denne venteperioden er passert, vil de klarerte poengene tilføres poengkontoen din.
 • Poengene utløper ett år etter at de er opptjent. Poeng som ikke innløses i løpet av gyldighetsperioden, vil gå tapt.
 • Ved retur blir du fratrukket poengene du opptjente ved kjøp av varen. Hvis du har fått en bonussjekk på varene du returnerer, blir den trukket fra poengsaldoen din i XXL Reward. Hvis du har brukt opp bonussjekken i mellomtiden blir bonussjekkens verdi trukket fra poengsaldoen din, og du vil ha en negativ poengverdi for perioden.
 • På xxl.no har du alltid full oversikt over hvor mange poeng du har på kontoen din. Poeng vil kvalifisere for unike fordeler, som bonus, tilbud og rabatt. Det gis bonus på alle poeng som tildeles.
 • Du må identifisere deg med telefonnummer når du handler for å få poengene dine registret på deg. Dersom du oppgir feil telefonnummer vil poengene ikke tilfalle deg. I nettbutikken må du være innlogget.
 • Poeng etter registreres ikke.

Bonus

Slik fungerer poeng & bonus

Du får ett poeng for hver krone du handler for. Ved retur trekkes tilsvarende poeng fra bonusoppsparingen din. Når du har nådd 1200 poeng, setter vi inn 30 kr på bonuskontoen din. Denne avstemmingen gjøres hver måned basert på en bonusutregning fra forutgående måned, og du får informasjon via e-post eller SMS hvis du får bonus. Hvis du ikke har nådd et nivå som gir deg bonusinnskudd, overføres poengene til neste måned. Noen ganger kan bonusen utbetales med kortere eller lengre intervaller enn månedlig.

Opptjent bonus kan ikke byttes i kontanter.

Alle kjøp gir grunnlag for bonus, med unntak av kjøp av gavekort, frakt, bæreposer i plast og kjøp som foretas med bonus. Betaling som foretas med gavekort, gir imidlertid grunnlag for bonus.

Gavekort kan ikke kjøpes med bonussjekk.

Poeng og bonus kan ikke registreres i etterkant. Identifiser deg alltid når du handler, slik at du ikke går glipp av poeng og bonus.

Handler du i vår nettbutikk, vil din(e) bonussjekk(er) ligge tilgjengelig for deg i kassen, og du vil se dem på Mine sider. Bonussjekker må brukes i sin helhet og evt. restbeløp bortfaller ved kjøp for et mindre beløp enn bonussjekkens opprinnelige verdi.

Bonussjekker utstedes ikke på nytt dersom du returnerer en vare betalt helt eller delvis med bonussjekk. Du kan kun bytte varer betalt med bonussjekk i butikk. Du får bytte varen med en annen vare til samme verdi som varen du returnerer.

Du kan ikke bruke bonussjekker på varer fra merkevaren ASICS.

Bonussjekkene kan ha ulik gyldighetsperiode, og gyldighetsperioden vil vises på bonussjekkene på Mine sider.

XXL Sport og Villmark forbeholder seg retten til å korrigere eller fjerne bonuspoeng og bonussjekker som er registrert ved feil fra XXL’s side eller ved brudd på medlemsavtalen. Du vil i så fall motta et varsel fra XXL med informasjon om årsaken til korrigeringen.

Slik bruker du bonusen din

Når du handler i et XXL-varehus, på xxl.no eller i XXL-appen og har bonus på bonuskontoen, må du selv gi beskjed om at du vil bruke bonusen. Hvis bonusen beløper seg til mer enn 200 kroner, kan XXL kreve at du viser legitimasjon. Dette er for din egen sikkerhet og for at ingen andre enn du skal kunne bruke bonusen din.

Informasjon om bonusen din

Aktuell poengsaldo og informasjon om poeng, finner du på xxl.no, i XXL-appen eller i nyhetsbrevene våre som sendes til deg per e-post. Informasjon om opptjent bonus sendes også til deg via e-post eller SMS når du når nivåene som er angitt over.

Personlige tilbud

XXL Reward er et fordelsprogram der du kan motta fordeler og tilbud tilpasset deg, forutsatt at du har samtykket til å motta e-post og SMS med personalisert innhold.

 • Tilbudene gjelder på ordinær pris og kan ikke kombineres med andre tilbud.
 • Tilbudene kan gis som prosent avslag, avslag i kroner, kjøp 3 betal for 2, eller ulike pakketilbud.
 • Gyldighetsperioden på tilbudene kan variere.
 • Hvis ikke annet er kommunisert, kan tilbudene benyttes en (1) gang.
 • Fordeler og tilbud blir sendt per e-post, SMS og tilgjengeliggjort på Mine sider på xxl.no. Du må samtykke til elektronisk markedsføring dersom du skal motta fordeler og tilbud på e-post og SMS.

Brukertester og kundeundersøkelser

Som medlem kan du også få muligheten til å delta i brukertester og kundeundersøkelser. Det er frivillig å ta brukertestene og svare på kundeundersøkelsene, og disse tar sikte på å forbedre XXL og XXL Reward. Ved å svare på undersøkelsene, får du muligheten til å påvirke produktutvalget vårt ved for eksempel å påvirke hvilke nye produkter som skal lanseres.

Mine sider

Når du blir medlem av XXL Reward, får du muligheten til å opprette en brukerkonto på xxl.no. På Mine sider kan du for eksempel:

 • Se og endre personopplysningene dine
 • Se ordrehistorikken din
 • Se bonussjekkenedine
 • Se de personlige tilbudene dine
 • Velge om du vil motsette deg direkte markedsføring via e-post og SMS

For å gjøre det enklere for deg, lagrer vi bestillingshistorikken din på Mine sider. På denne måten blir det enklere for deg å følge opp kjøpene dine.

Avslutning av medlemskapet

Medlemskapet gjelder inntil det blir avsluttet. Du kan når som helst avslutte medlemskapet ved å ta kontakt med kundeservice. Hvis du avslutter medlemskapet ditt, mister du poengene dine og eventuelle bonuser du har opptjent, samt fordelene som følger med medlemskapet.

XXL Sport & Villmark forbeholder seg retten til å avslutte kundens medlemskap eller midlertidig stenge kundens tilgang til fordelsprogrammet i følgende tilfeller: 

 • kunden har brutt disse vilkårene og betingelsene,
 • kunden har bevisst utnyttet poengsystemet for å tilegne seg rabatter i strid med fordelsprogrammets intensjon,
 • kunden har foretatt straffbare handlinger, slik som bedrageri eller lignende,
 • det mistenkes at kundens medlemskap blir misbrukt, eller kunden har vært inaktiv i over 24 måneder. Med inaktivitet menes at du ikke har foretatt noen kjøp eller annen interaksjon, for eksempel klikk i e-post, i en periode på 24 måneder.

Ved avsluttet medlemskap eller stengt tilgang vil eventuelle tidligere opptjente, men ubenyttede, poeng og rabatter bli ugyldige. Kunden vil motta et varsel fra XXL med informasjon om årsaken til avslutningen av medlemskapet eller stengingen av tilgangen.

Slik behandles personopplysningene dine i XXL Reward

Ditt personvern er viktig for oss. Personvernerklæringen vår beskriver hvordan vi behandler personopplysninger, herunder hvilke opplysninger vi samler inn, til hvilket formål de samles inn, på hvilken måte du kan ha kontroll over egne opplysninger, dine rettigheter og informasjon om hvordan du kan kontakte oss. Vi oppfordrer deg til å lesepersonvernerklæringen, som du finner her.

Ansvarsbegrensning

XXL er ikke ansvarlig for tap eller skade som følge av tekniske feil, reduserte funksjoner eller andre lignende feil knyttet til XXL Reward-medlemskapet ditt. Denne ansvarsbegrensningen gjelder kun for ansvar som kan fraskrives i henhold til gjeldende lovgivning.

Endring av vilkårene og betingelsene

XXL Sport og Villmark AS forbeholder seg retten til når som helst, men med et rimelig varsel, å endre de eksisterende vilkårene og betingelsene for fordelsprogrammet, inkludert, men ikke begrenset til, å endre reglene for opptjening- og innløsing av poeng og rabatter. Endringer vil bli meddelt deg via XXL sine nettsider eller per e-post. Hvis du ikke samtykker til endringene, kan du avslutte XXL Reward medlemskapet ditt. Enhver fortsatt bruk av fordelsprogrammet vil utgjøre et bindende samtykke til de enderinger som er foretatt. Du finner den nyeste versjonen av medlemsvilkårene her.

Avvikling av fordelsprogrammet

XXL Sport og Villmarks AS har rett til å si opp eller bytte ut hele eller deler av fordelsprogrammet med én måneds varsel. Dersom fordelsprogrammet blir avviklet på grunn av lovgivning, rettsavgjørelser, pålegg fra offentlige myndigheter eller lignende, kan fordelsprogrammet opphøre umiddelbart uten varsel og opptjente poeng vil utløpe umiddelbart uten kompensasjon.

Lovvalg og verneting

Disse vilkårene og betingelsene er underlagt norsk rett med norske domstoler som verneting. Dersom det oppstår en tvist mellom deg og XXL, kan du henvende deg til Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet sin hjemmeside finner du her.

Kontaktinformasjon
Dersom du har spørsmål om XXL Reward, kan du kontakte vår kundeservice på e-post: kundeservice@xxl.no, eller per post:

XXL Sport & Villmark AS
Strømsveien 245
0668 Oslo
Norge

Disse medlemsvilkårene ble sist oppdatert i september 2023

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!