Levering

Vi samarbeider med Posten Bring og tilbyr følgende leveringsalternativer:

Send til XXL-butikk

Normal leveringstid 1-4 virkedager

Send til XXL-butikk innebærer at du får levert ordren din til det varehuset du ønsker, og tjenesten er gratis.

Varene dine pakkes på nettlageret og sendes til varehuset du velger. Hele sortimentet vårt, med unntak av sykler, våpen, ammunisjon og særlig store og tunge produkter (som trimapparater), kan bestilles levert til varehus. Ordren må hentes ut innen 10 dager etter du har mottatt første hentevarsel. Forblir ordren uavhentet, så vil ordren bli returbehandlet/kreditert automatisk.

NB! Sykler til Send til XXL-butikk: Vi monterer din sykkel for deg før utlevering, og det kan derfor ta 1-6 virkedager fra bestilling til du mottar SMS med hentekode. Normalt tar det 1-4 virkedager for butikker i sør, og 2-6 virkedager for butikker i nord.

NB! Noen av våre sykler kan ikke bestilles med denne leveringsmåten på grunn av monteringskapasitet i våre butikker. Da må du velge en av de andre leveringsmåtene som tilbys i kassen.

NB! Enkelte varegrupper og tilleggsservicer kan kreve ekstra leveringstid.

Klikk & Hent

Les om leveringsmåten Klikk&Hent her.
Hentefrist for Klikk&Hent-ordre er 10 dager.

Bestilling fra varehus

Noen ganger hender det at størrelsen eller fargen du leter etter kan være utsolgt når du besøker et XXL-varehus. Les mer her om hvordan du bestiller fra varehus her.

Hjemlevering samme dag

Med dette leveringsalternativet får du hjemlevering samme dag om du bestiller før kl. 12.00 i utvalgte områder. Dersom din adresse og bestilling kvalifiseres for ekspresslevering vil det dukke opp automatisk i kassen.

Instabox pakkeautomat

Normal leveringstid 1-2 virkedager

På utvalgte produkter i nettbutikken har du mulighet til å få levert din ordre til en Instabox pakkeautomat. Pakkeautomaten står utendørs og er åpen døgnet rundt, alle dager. Pakkeautomaten er en enkel selvbetjent løsning hvor du plotter inn hentekoden på skjermen, og en luke med pakken åpner seg.

Posten pakkeboks

Normal leveringstid 1-3 virkedager

Leveres til din valgte pakkeboks. Er pakken for stor for pakkeboksen leveres pakken til nærmeste postkontor.

Postkontor

Normal leveringstid 1-4 virkedager

Varene sendes til ditt postkontor/post i butikk. Du får en SMS med en hentekode når pakken har ankommet og er klar til avhenting.

 • NB! Enkelte varegrupper og tilleggsservicer kan kreve ekstra leveringstid.

*Fri frakt på postkontor-ordre over 1000,-. Les mer her

NB! Gjelder ikke sykler, ski eller andre lange/tunge varer.
NB! Gjelder ikke våpen / ammunisjon.

Postkasse

Normal leveringstid 1-5 virkedager

Ordren sendes direkte til din postkasse. Pakker som er for store for postkassen henges på døren, eller leveres til nærmeste postkontor.


Hjem på døren

Normal leveringstid 1-4 virkedager

I byer og tettsteder leverer Bring på kveldstid mellom kl 17-21. Alle andre steder leverer Bring i tidsrommet kl 08-17.

Bring varsler deg når pakken er underveis og ringer deg 30-60 min før levering.

Hvis du har akseptert at utlevering kan skje uten signatur, kan pakken settes igjen etter avtale. Når pakken er utlevert går risikoen over til mottaker.

 • NB! Enkelte varegrupper og tilleggsservicer kan kreve ekstra leveringstid.

Bedriftspakke

Normal leveringstid 1-4 virkedager

Pakken sendes til ønsket bedrift og leveres på døren. Det gjøres to leveringsforsøk på bedriftens adresse. Husk å føre opp bedriftsnavn, adresse og hvem pakken skal leveres til.

Hjemlevering på dagtid - Utendørs/Innendørs

Dette er leveringsalternativene for varer som veier over 35 kilo eller som er for store til at de kan sendes på vanlig måte. Bring vil kontakte deg for å avtale leveringsdato og tid før varen kjøres ut fra nærmeste terminal.

Normalt er leveringstiden 5-8 virkedager, men enkelte varegrupper kan kreve opptil 14 dager+. Utkjøring skjer normalt mellom kl. 8 og 16 på hverdager.

Levering utendørs: Varen(e) leveres utenfor første dør, port eller tomtegrense. Bor du i blokk er det snakk om inngangsdøren i første etasje. Bor du på en øy uten vegforbindelse leveres pakken til nærmeste kai.

Levering innendørs: Dette alternativet kan velges i kassen dersom varen(e) og ditt postnummer kvalifiserer. Da tilbys levering inn i mottakers bolig og innbæring til ett rom valgt av mottaker. Totalkostnaden vises da for alternativet i kassen. (Bor du på en øy uten vegforbindelse, så tilbys ikke dette alternativet. Da tilbys kun utendørslevering til næremste kai).

Du blir kontaktet for å avtale leveringstidspunkt per SMS/mail og du vil også bli kontaktet ca. 30 minutter før levering.

Merk deg ved levering innendørs:

• Mottaker er ansvarlig for å sørge for fri adgang i henhold til levering og innbæring

• Mottaker er ansvarlig for å beskytte gulv ved levering, da Brings personale er påkrevd å bruke vernesko til enhver tid ved håndtering av gods. Ref arbeidsmiljøloven.

• Dersom områder/dører osv. er for smale til å bære inn Godset, har sjåføren rett til å avbryte leveringen.

NB! Enkelte varegrupper og tilleggsservicer kan kreve ekstra leveringstid.


MERK! Vi gjør oppmerksom på at vi kun leverer i Norge og at vi ikke leverer til Svalbard.

Varer, servicer og scenarioer som kan kreve ekstra leveringstid

 • Skipakker og skisett krever montering og personlig informasjon om brukeren (vekt, størrelse på støvel etc.). Monteringen påvirker leveringstiden og forventet antall dager vil vises i kassen.
  NB! Har du ikke oppgitt personlig informasjon ved bestilling som vi behøver ved montering, så blir du kontaktet av oss.
 • Sykler krever montering, og justering av gir og bremser. Monteringen påvirker leveringstiden og forventet antall dager vil vises i kassen.
  Sykkelen blir sett over og delvis montert før sending, og det følger med en monteringsveiledning på epost.

 • Bestillingsvare
  Her må du beregne lengre leveringstid da vi må bestille varen fra leverandøren. Du blir opplyst om dette på produktsiden. Normalt skal ikke dette ta mer enn 14 dager. Vi tar kontakt med deg dersom det oppstår forsinkelser eller leverandøren ikke klarer å levere.

 • Våpenordre og ammunisjon
  Her må du beregne noe ekstra leveringstid. Husk å sende inn all nødvendig dokumentasjon etter bestilling av våpen og ammunisjon, for at ekspederingstiden skal bli så kort som mulig.

 • Servicer
  Her må du beregne minst én dag ekstra. Dette gjelder preparering/slip av ski og alpint, og andre lignende tilleggservicer du la til i din ordre.

 • Store kampanjer
  Under store kampanjer så må det beregnes 1-2 dager ekstra leveringstid.


Du vil uansett få en beskjed fra oss når din ordre er hentet av Posten som kommer til oss for å hente pakker 5 dager i uken. Siste henting er klokken 1500 på hverdager.

Iblant kan du dessverre få bestilt varer som av forskjellige årsaker (f.eks. feil lagerstatus) ikke finnes på vårt sentrallager. Du får da beskjed fra oss via e-post.

Uavhentede pakker
Husk at du må hente pakken din innen 10 dager. Etter det sendes varene i retur.
Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss med returseddel og returskjema du har fått tilsendt på epost. Vi bytter varer eller krediterer deg fortløpende. Dersom du unnlater å hente din ordre fra hentestedet innen hentefristen, så vil din ordre bli gebyrbelagt med 199 kr. når vi mottar den i retur.

Har du fremdeles spørsmål om levering?

Send oss en epost til kundeservice@xxl.no

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får bonuspoeng på alle kjøp!