Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Fällkniven

F1 Pilot survival knife, slirekniv

1 349,-
FARGE: none
STØRRELSE:
oneSize
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Med denne kniven fra svenske Fällkniven settes en ny verdensstandard! Viktige faktorer som teknisk design, ergonomi og økonomi sammenfaller i modell F1. Kniven passerer internasjonale, militære krav med god margin når det gjelder styrke, personsikkerhet og pris/nytteverdi.

Å produsere en overlevelseskniv er en alvorlig sak. Et menneskes liv kan avhenge av dens funksjon om noe skulle gå galt. Det tok åtte år å utvikle modell F1, den kniven som siden 1995 er det svenske flyvåpenets ofisielle overlevelseskniv og som også brukes i andre deler av det svenske forsvaret.

Det subarktiske klimaet, som vinterstid råder i store deler av Skandinavia, har på en avgjørende måte påvirket utformingen av denne meget spesielle kniven - vinteren er sannelig en flaskehals for all overlevelse.
Modell F1 representerer en helt ny filosofi når det gjelder kniver for overlevelse, samtidigt som den kombinerer generasjoners erfaring med moderne spydspissteknologi. Det hendige men kraftfulle formatet, det gjennomtenkte designet, og det ekstremt sterke stålet er bare noen av detaljene som gjør at man verkelig kan stole på denne kniven. Vi gir derfor to års garanti på knivene mot material- eller fabrikasjonsfeil.

Mod. F1 er en kniv som passer alle håndstørrelser og duger till kolossalt mange gjøremål. Det sikre, behagliga grepet sammen med et meget hardt og seigt laminert spesialstål, gjør at kniven kan brukes til alt normalt, men også utfordrende arbeide. Kniven leveres med åpen zytelslire - en sterk kunststoffblanding som er formstøpt etter kniven. Sliren holder kniven fast med dobbel sikkerhet, og den er helt ufølsom for vann, kulde og slitasje. Den dobbeltsikrede enhåndsopererte zytelsliren er en profesjonell slire for dem som verdsetter høyeste kvalitet.

Mod. F1
- Totallengde: 210 mm
- Bladlengde: 97 mm
- Bladtykkelse: 4,5 mm, tapered
- Tange: Bred, gjennomgående
- Vekt (kniv): 150 g
- Stål: Lam.VG10
- Hardhet: 59 HRC
- Skaftmateriale: Thermorun
- Slire: Zytel kunststoff
- Aldersgrense: 18 år
 

Vis mer
Til toppen