Elektronikk

Hos XXL finner du all elektronikk som du trenger til en aktiv livsstil. Uansett om du er på utkikk etter digitalt utstyr til trening, sport, jakt eller friluftsliv, så får du det her hos oss til konkurransedyktige priser.

Handle etter kategori

Hvor lang garanti på elektronikk har XXL?
Hos XXL har du klagerett i henhold til forbrukerkjøpsloven. I tillegg tilbyr vi deg som kunde 100 % kundetilfredshetsgaranti, 30 dagers prisgaranti og 365 dagers åpent kjøp. Som medlem av vår kundeklubb, XXL Reward, kan du også få utvidet tilfredshetsgaranti. Her kan du lese mer om våre kjøpsbetingelser.

Hvordan skal jeg håndtere elektrisk avfall?
Du gjenvinner elektrisk avfall ved å levere det på en gjenvinningsstasjon eller tilsvarende. Elektronikk består av mange forskjellige materialer og komponenter som kan resirkuleres og bli til nye produkter.


Hvordan resirkuleres elektronikk?
Metallene som ulike elektroniske produkter inneholder kan i prinsippet resirkuleres omtrent uendelig antall ganger uten at det går ut over kvaliteten. Elektroniske produkter inneholder også ofte miljøskadelige stoffer som bly og kvikksølv, som lett kan havne i naturen med fare for å påvirke hele økosystemer i neste steg. Sørg derfor alltid for å returnere elektronikkproduktene dine for resirkulering.

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.