Skarven Lady 2.0, fjellstøvel dame , Brun

2 999,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon
Robust og stabil fjellstøvel laget for å tåle ekstreme påkjenninger, samtidig som den sitter godt på foten. Vibram® Super Grip yttersåle sikrer godt grep.
 
Skarven er en ren fjellstøvel med lite sømmer og heldekkende kalosjering. Dette sørger for at fjellstøvelen tåler mye tøff bruk med mye slitasje. Innvendig fôret med Gore-Tex-membran som gir optimal beskyttelse mot fukt og holder føttene tørre.  

Dame modellen har egen lest utviklet for damer. Forøvrig er støvelen utstyrt med ABSS. Dette er en polstring som ligger i ankelområde, som gir en individuell tilpasning rundt ankelpartiet. Gir bedre hælgrep og passform. 
 
Vridningsstabil yttersåle gir god føling med underlaget og ruller godt, samt at den sørger for godt grep på de fleste underlag. 
 
Meget god kombinasjon av slitestyrke, stabilitet og vekt gjør denne støvelen godt egnet til de lengre og krevende fjellturene med god opp-pakning. 
 
Spesifikasjoner:
- Overdel: 2,6 mm Nubuck
- Membran: GORE-TEX® Duel Tech Lining
- Polstring: ABSS
- Innersåle: AIR MESH, uttakbar
- Yttersåle: Vibram® Super Grip
- Forsterkning: Heldekkende kalosjering i gummi 
- Vekt 678 gram ( i str. 42)
- Nordisk passform
 
Husk impregnering! 
Din side presenterte 13.01.14 en test av om hvorvidt impregnering fungerer på sko med tex-membran: Den viste at skoene uten impregnering kunne gå 600 skritt under vann uten å bli våt. Med impregneringsspray kunne skoene ta opptil 5.000 skritt.

Les artikkelen her: http://www.dinside.no/926192/ja-impregnering-virker
 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.