Race King 2.2 Performance 26 x 2.2, sykkeldekk terreng, BLACK

349,-

Race King 2.2 Performance 26 x 2.2, sykkeldekk terreng, BLACK

349,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Ekstremt raskt lavknastdekk med mange World Cup-seire. Stort volum som gir godt grep, god styring og fantastisk fart under de fleste forhold. Vekt 630 gram.

Race King 2.2 Performance er et klassisk konkurransedekk for ritt og maraton, som passer for både hardtail og fulldemper. Lav rullemotstand og voluminøs dekkstamme med sært god demping. Tøff profil med optimalt grep under de aller fleste forhold. Foldbart og klar Tubeless Ready.

Den nye gummiblandingen har fått det selvforklarende navnet "Pure Grip". PureGrip gummiblandingen er basert på aktiverte silikaforbindelser, der teknologien opprinnelig var ment for toppnivå på landeveien. Men etter intensiv utvikling ble det utviklet en avansert ny sammensetning med enestående grep og egenskaper. Blandingen er rangert like bak BlackChili Compound og brukes i høyytelsesprodukter for både vei og terrengsykkel. Samtidig som gummien gir godt grep, er den også svært holdbar.

ShieldWall-systemet er den optimale kombinasjonen av høy punkteringsbeskyttelse og lav rullemotstand med lav vekt. Dette er muliggjort av et ekstra, gjennomsiktig punkteringsbeskyttelseslag, som består av et finvevd tverrstoff. Det gir dekket høy motstand mot punkteringer og skader. Til tross for det ekstra laget har dekket veldig gode demperegenskaper og en høy grad av fleksibilitet for å tilpasse seg perfekt til bakken. Den revolusjonerende Tubeless Ready-beddingen tillater enkel og ukomplisert montering av dekket.

Ideelt for “Birken”, "Cykelvasan" og tilsvarende ritt på variert underlag.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terrengsykling, trening, konkurranser. Variert underlag, foldable og Tubeless Ready
- Gummiblanding: Pure Grip
- Punkteringsbeskyttelse: Shield Wall System E25
- Størrelse: 26" x 2,2" - Vekt: 630 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.