Grand Prix 4-Season 32 mm, sykkeldekk landevei, BLACK

250,-

Grand Prix 4-Season 32 mm, sykkeldekk landevei, BLACK

250,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Tøft dekk konstruert for alle sesonger, med høy punkteringssikkerhet, god holdbarhet og godt grep. God rullemotstand for tur og konkurranser. Vekt 320 gram.

Grand Prix 4-Season har DuraSkin®-materiale for ekstra sideveggstyrke og Vectran™ Breaker som sikrer dekket mot punktering. Velkjente Black Chilli gummiblanding gir optimalt grep og lang levetid.

DuraSkin® sideveggbeskyttelse skal kunne brukes under de hardeste forhold. F.eks. på budsykler, der dekkene ruller langs fortauskanter og trikkeskinner, og på tursykler som krysser kontinenter uten at de skal slites ut. På landeveissykler må de tåle tøffe tester, som Paris-Roubaix. Polyamid-stoffet i DuraSkin® er av høy kvalitet og beskytter dekkene mot disse forholdene. Dekkene med DuraSkin® skiller seg ut med de brunaktige sideveggene.

En Vectran™ Breaker punkteringsbeskyttelse er lettere, mer fleksibel og beskytter mer effektivt mot kutt enn den sammenlignbare Nylon Breaker. Vectran™ Breaker påvirker ikke rullemotstanden negativt. Vectran™ er en syntetisk produsert, høyteknologisk fiber, og er av flytende krystallinsk polymer (LCP). Vectran™ er spunnet fra den flytende polymeren Vectra og behandlet videre til en tråd med flere strenger. Vectran™ har en enorm rivemotstand med svært lav vekt.

Med den legendariske BlackChilli Compound gummiblandingen har Continental funnet den beste balansen mellom grep og rullemotstand for sykling. Regelmessige testseire bekrefter de målbare og merkbare fordelene for syklisten, både i laboratoriet og på veien. De nyeste polymerene, samt spesialutviklet Carbon Black-partikler og fyllingsmaterialer, garanterer unik ytelse.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Landevei. Tur, trening, konkurranser. 4 sesonger, foldable
- Gummiblanding: Black Chilli med DuraSkin®
- Punkteringsbeskyttelse: Vectran™ Breaker
- Størrelse: 700 x 32c
- Vekt: 320 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.