XXL logo
Logg inn
  • 100dagers åpent kjøp
  • Fri fraktover 1000,-*
  • Prismatch
B-vitamin, kosttilskudd - thumbnail - image 1
B-vitamin, kosttilskudd - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

Collett
B-vitamin, kosttilskudd

59,-
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Produktbeskrivelse

Vitamin B-tilskudd som inneholder totalt syv ulike B-vitaminer som alle bidrar til viktige funksjoner i kroppen. Små tabletter som er lette å svelge. 75 stk i pakken.

B-vitamin fra Collett inneholder totalt syv ulike B-vitaminer som alle er viktige for å opprettholde kroppens funksjoner. B2 og B3 bidrar til å opprettholde normal hud.

B12 spiller en rolle i celledelingsprosessen og til å redusere tretthet og utmattelse. B1, B2, B3, B6 og B12 bidrar til nervesystemets normale funksjon. I tillegg inneholder kosttilskuddet Folat.

Folat bidrar til immunsystemets normale funksjon og til en normal psykologisk funksjon. Det er også viktig for at fosteret skal utvikle seg normalt under svangerskapet. Tilskudd av folat anbefales for kvinner som planlegger graviditet og de 3 første mnd. av svangerskapet.

Norske anbefalinger for gravide ligger på 0.4 mg daglig. Det er derfor viktig å ta ekstra tilskudd av folat i tillegg til Collett B-vitaminer hvis du planlegger eller er i starten av et svangerskap.

Produktet er uten gluten, laktose og syrenøytralt. Det inneholder ikke aromastoffer, konserveringsstoffer eller sukker.

Anbefalt daglig brukerdose er 1 tablett daglig. Det bør ikke inntas mer enn anbefalt dagsdose. Kosttilskudd bør ikke erstatte variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Spesifikasjoner

  • IngredienserFillers (dicalcium phosphate, microcrystalline cellulose), maltodextrin, corn starch, vitamins (nicotinamide, calcium D-pantothenate, pyridoxine hydrochloride, thiamine mononitrate, riboflavin, pteroylmonoglutamic acid, cyanocobalamin), surfactants (hydroxypropyl methylcellulose, magnesium salts of fatty acids, carnauba

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.