Only in store
Only in store

Octagon Blackout, 8-personerstelt, Grønn

5589

Produktbeskrivelsearrow down icon

Octagon BlackOut er et av Colemans mest populære telt og har nå utviklet seg til å inkludere Colemans® patenterte BlackOut Bedroom® design. Octagon BlackOut gir også full 360° utsikt over omgivelsene. Med rikelig boareal og den geniale, hengslede døren, gir dette teltet en svært hjemmekoselig følelse på campingplassen.

Om du vil bruke Octagon til familietelt, rent soverom på glamping, som lekerom for barna eller som et romslig festivaltelt, bestemmer du helt selv. Innerteltet kan tas helt ut og teltet kan derfor også brukes som et ekstra rom/område i hagen hjemme.

BEHAGELIGE SOVEFORHOLD
Det revolusjonerende søvnsystemet BlackOut Bedroom® fra Coleman® er ideelt for foreldre eller alle som er følsomme for dagslys. BlackOut Bedroom® blokkerer opptil 99 % av dagslyset fra å komme inn i soveområdet, slik at du får en lengre og mer avslappet søvn - uansett tid på døgnet.

KOMFORTABEL TEMPERATUR
Du kan holde soverommet opptil 5° C kjøligere om dagen og opptil 1° C varmere om natten med Colemans patentsøkte BlackOut Bedroom®-system. Systemet hjelper deg å styre temperaturen på soverommet ditt ved å lagre energi fra solen på overflaten av stoffet.

GODT BESKYTTET
Med WeatherTec™ holder du vannet ute, takket være hele 4500 mm vannsøyle. Det er mange faktorer som påvirker teltets ytelse under tøffe værforhold. Coleman bruker den nyeste teknologien og et strengt testregime for å sikre at du holder deg beskyttet til enhver tid - uansett vær.

Sertifisert laboratorietesting viser at Coleman® UVGuard™ beskyttelsesstoffer med en solfaktor 50 gir utmerket beskyttelse mot solens ultrafiolette stråler. Riktig bruk av solkrem kombinert med teltet med UVGuard™ gir ekstremt god beskyttelse mot solbrenthet og UV-eksponering.

HØY SIKKERHET
Teltet er konstruert av et materiale med gode brannsikkerhetsmessige karakteristikker, som slukker seg selv ved små branner. Det gir ekstra sikkerhet og tid til å komme seg ut i tide.

Teltet leveres med bæreveske med trillehjul. Teltet pakkes lett sammen til en kompakt størrelse, for enkel transport og oppbevaring.

TESTVINNER:
- BlackOut Bedroom®-patenten ble vinner av Camping Magazines 2016 ‘’Editors choice Awards‘’ i kategorien ‘’Beste campinginnovasjon.”

Spesifikasjoner:
- Kapasitet: 8 personer
- Oppsetting: Inntertelt først, deretter yttertelt
- Form: Oktagon, 8-kantet
- Teltstenger: Glassfiber og stål
- Underlagsduk: PE, sveisede skjøter, helintegrert
- Ytterduk: Polyester, PU-belagt, brannsikkert
- Innerduk: Pustende polyester og PU-belagt polyester, sømløs myggnetting
- Sømmer: Teipede sømmer
- Bæreveske: Inkludert
- Vannsøyle: 4500 mm
- Total grunnflate: 15,7 m2
- Pakkvolum: 85 x 32 x 28 cm
- Vekt: 20,6 kg

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Konstruksjon:  ovrig
  • Innvendig høyde (H cm):  215 cm
  • Antall personer:  8 Number
  • Sesong:  Sommer
  • Bruksområde:  Camping
  • Vekt (kg):  20.7 kg
  • Vannsøyle bunnduk (mm):  2000 waterproof rating
  • Vannsøyle ytterduk (mm):  2000 waterproof rating
  • Størrelse pakket (Lengde):  85 cm
  • Størrelse pakket (Bredde):  30 cm
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.