XXL logo
Logg inn
 • 100dagers åpent kjøp
 • Fri fraktover 1000,-*
 • Prismatch
ProduktbildeProduktbilde
Produktbilde
Produktbilde
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

Clausen
Clausen Red Stag Call, lokkefløyte

399,-
STD-Clausen Red Stag Call, lokkefløyte

STD

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Andre kjøpte også

  Produktbeskrivelse

  Naturtro, enkel og effektiv hjortelokk som forsterker brukerens hjortebrøl. Den er behagelig i bruk og har praktisk snorfeste. Gulfargen gjør det lett å lokalisere lokken i skumringen.

  Clausen Red Stag er en effektiv hjortelokk, konstruksjonen er enkel men robust. Lokken består av et rør med munnstykke og endestykke, som er behagelig i bruk. Selve røret fungerer som et resonanskammer som gir god klang og forsterker hjortebrølet, selve brølet må brukeren lage selv.

  De gule endestykkene gjør det enkelt å lokalisere lokken dersom man legger den på bakken, praktisk i skumringen. Den har også et festehull i enden slik at man kan feste den til en snor, hvis man ønsker å ha den rundt halsen etc.

  Lokken er naturtro, enkel og effektiv i bruk.

  Tips: Dersom hjorten svarer, prøv å responder i samme tempo. Tenk ut en strategi og et mønster i innkallingen. Dersom hjorten responderer raskt, svar tilbake raskt. Dersom responsen er mer nølende, prøv forsiktig, så dyret ikke blir skremt. Prøv å gjør hjorten nysgjerrig på hvem som kaller på dens revir.

  Lignende produkter

   Produktomtale

   Denne varen har ingen vurderinger, vil du skrive den første?
   Fortell oss hva du mener om denne varen. Det gir oss et bedre vareutvalg og hjelper dine medkunder til å handle smartere.