XXL logo
Logg inn

Tømmesalget fortsetter med nye RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - thumbnail - image 1CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - thumbnail - image 2CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - thumbnail - image 3CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - thumbnail - image 4
Kun i butikk
CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - full image 1
CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - full image 2
CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - full image 3
CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior - full image 4
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

CCMCCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior

2159,-
CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior, hockeykølle senior er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Produktbeskrivelse

Meget lett hockeykølle som samtidig er utrolig solid og slitesterk. Køllen kommer med mid kickpunkt og er produsert i lett og slitesterkt karbonfiber.

CCM TACKS AS-V PRO Hockey Stick Senior er utstyrt med Skeleton+-teknologi, som vil si at tverrsnittet ved bladet er ytterligere forsterket for å sikre optimal pålitelighet i nøkkelsituasjoner.

Køllen kommer med mid kickpunkt som er det mest utbredte kickpunktet som brukes av spillerne i NHL. Dette kickpunktet er designet for å gjøre det enklere å fyre av ekstra harde skudd med god presisjon.

Belagt med karbonfiber som gjør køllen meget slitesterk samtidig som den er solid og slitesterk. Skaftets V-geometri sørger for at køllen ligger godt i hånden og sikrer maksimal komfort og grep igjennom hele økten.

Køllen er utstyrt med Acufeel 2-blad som er designet for optimal slitestyrke samtidig som det fremmer raske skudd og god puckfølelse. Superfast Microfeel-grep sikrer klebrig og godt grep om køllen i selv de mest intensive situasjonene.

Spesifikasjoner:
- Bruker: Senior
- Blad: Acufeel 2
- Kickpunkt: Mid
- Materiale: Sigma STP
- Teknologi: Skeleton+
- Flex: 95, 85, 80, 75, 70
- Konstruksjon: V-geometri
- Grep: Superfast Microfeel

Spesifikasjoner

  • BrukerSenior
  • MaterialeKompositt
  • Vekt400 g
  • FatningHøyre
  • FatningVenstre
  • KickpointMid
  • SerieTacks

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.