Encore X, sykkelvogn med trillehjul, Grønn

3 999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Sykkelvogn og trillevogn for aktive familier, med plass til to barn. Fjæret, for ekstra god komfort for barna. Plass til ett eller to barn. Vekt 11,7 kg.

Encore X er en svært komfortabel sykkel- og trillevogn, for både barna og den voksne, enten man sykler eller triller. Nesehjul medfølger. Stort oppbevaringsrom bak gjør at man har plass til baller og andre leker, eller handleposer.

Rask og enkel endring fra sykkelvogn til trillevogn og omvendt, da nesehjulet alltid er med. Det er bare å vippe det ned eller opp. Kompatibilitet med alle Burley-settene gir mulighet for jogging, transport eller skiopplevelser.

Encore X har godt polstrede seteputer, tonede side- og bakvinduer med UV-beskyttelse, og solbeskyttelse for lyse dager. I tillegg til den innebygde fjæringen. Her altså barna ivaretatt på best mulig måte.

Det kan ventileres gjennom bakvinduet, så klimaet inne i vognen blir best mulig. Sitteputene kan enkelt løsnes, så vognen kan brukes til varer i stedet. Navbremsen på baksiden holder vognen i ro når barn eller varer skal inn og ut av vognen, eller den den skal parkeres for soving etc.

Vognen er rask å legge sammen, og hjulene tas raskt av ved å trykke på senterknappen. Det ergonomiske skyvehåndtaket er høydejusterbart. Vannbestandig trekk og glidelåser gir ekstra beskyttelse under våte forhold.

Spesifikasjoner:
- Antall barn: 1 eller 2
- Vektkapasitet: 45 kg
- Høyde, fra setet og opp: 64,8 cm
- Bredde, sittehøyde: 57,2 cm
- Bredde, skulderhøyde: 55,9 cm
- Bredde, fotbrønn: 53,3 cm
- Vinduets UV-beskyttelse: UPF-rating 30
- Bagasjeromstørrelse: 47,5 liter
- Hjulstørrelse, diameter: 51 cm, 24 tommer
- Styrehøyde: 76,2–116,8 cm
- Størrelse, montert: L 84,5 x W 78,7 x H 94 cm
- Størrelse, sammenslått: L 91,4 x B 78,7 x H 30,5 cm
- Vekt, inkl. drag: 11,7 kg

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.