Håndlaget kokkekniv med tynt og sylskarpt knivblad. Skaftet er laget av oljet masurbjørk og ligger godt i hånden. 141116N-knivstål. Vekt: 200 g.
Hunter Premium Chef AP er en eksklusiv håndlaget kokkekniv, med luftlommer i knivbladet. Den er designet, utviklet og produsert for hånd på Bruslettos fabrikk på Geilo.
Kniven er svært lett og har et tynt og sylskarpt knivblad. Brusletto bruker samme stål i kjøkkenknivene som i en del av deres jakt- og friluftskniver, noe som gjør at eggen holder seg skarp og er enkelt å slipe opp igjen.
Formen på skaftet er det samme som blir brukt på Norges mest solgte jaktkniv Brusletto Hunter. Det er laget med oljet maurbjørk og ligger godt i hånden.
Knivbladet er designet med det for øyet at kniven skal være et svært godt verktøy på kjøkkenet. Denne kombinasjonen har gitt en fantastisk god kokkekniv, denne utgaven har også luftlommer på begge sider av bladet, som sørger for at kniven slipper grønnsaker lettere når du skjærer.
Brusletto anbefaler å vaske kniven for hånd, da treskaftet ikke tåler oppvaskmaskin. Det anbefales heller ikke å bruke kniven til å skjære i bein, da dette kan medføre skade på den tynne kniveggen.
Spesifikasjoner:
- Vekt: 200 g
- Totallengde: 31,5 cm
- Lengde knivblad: 19 cm
- Knivstål: 141116N
- Materiale skaft: Oljet masurbjørk
Få igjen
Kun online
- Gratis retur & bytte*
- Fornøydgaranti*
- Fri frakt over 1000,-*
Utforsk
- Type: Slirekniv
- Sliretype: Ingen
- Bladlengde: 19 cm
2999,-
- Gratis retur & bytte*
- Fornøydgaranti*
- Fri frakt over 1000,-*
Utforsk
Lagerstatus online:
Ikke tilgjengelig online
Klikk & Hent:
Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent
Lagerstatus i våre varehus
Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus
Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering
Produktbeskrivelse
Spesifikasjoner
- Type: Slirekniv
- Sliretype: Ingen
- Bladlengde: 19 cm
- Totallengde: 31.5 cm
Andre kjøpte også
Lignende produkter
Produktomtale
Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.