Bikefinder, Blå

999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Moderne sporingsløsning for sykler, basert på GPS/GSM og Bluetooth. Installeres inni sykkelstyret og er nærmest umulig å fjerne for tyver. Vekt 47 gram.

BikeFinder fullintegreres i styret ved montering, ved at den ekspanderer når den er montert. Det gjør det umulig å fjerne den uten spesialverktøy. Dersom man prøver å stjele sykkelen eller fjerne BikeFinder fra sykkelen, vil push-varsel sendes til eierens mobiltelefon. Man kan spore stjålet sykkel via GPS/GSM og Bluetooth i BikeFinder-appen, med en nøyaktighet på omtrent to meters avstand.

Produktet inneholder både selve BikeFinder OG sykkeltyveriforsikring, som dekker følgende:
- Fullverdi tyveriforsikring, uansett pris på sykkel
- Ingen avskrivning på sykkelens verdi. Det kreves naturlig nok kjøpsdokumentasjon eller verdivurdering fra sykkelbutikk/verksted, dersom kvittering ikke er tilgjengelig
- Gratis egenandel
- Dekning i hele verden

Vilkår for forsikringen er:
- Installert produkt
- Fungerende batteri i produktet
- Registrert sykkelinformasjon i BikeFinder-appen
- Betalt BikeFinder-abonnement, som kjøpes separat på www.bikefinder.com


BikeFinder kan monteres i styret på el-, hybrid-, landeveis-, terreng- og barnesykler. Så lenge styret er mellom 15 og 27 mm i diameter får BikeFinder plass. Takket være at BikeFinder er robust og vanntett, så kan man også spore sykkelen under krevende forhold.

I appen kan brukeren aktivisere bevegelsessensor og velge mellom fire forskjellige varslingsmodi. Produktet sender kun informasjon når sykkelen er i bevegelse, og modiene bestemmer hvilken informasjon man får og hvor ofte.

Batteriet har en levetid på opp til 8 uker i standbymodus, og lades enkelt via USB-C direkte i sykkelen, med medfølgende powerbank. Det er med andre ord ikke nødvendig å demontere produktet for lading. Det er selvfølgelig også mulig å lade BikeFinder med batteribanken under transport.

Produktet inneholder et integrert SIM-kort, som gir en fast abonnementspris per måned, inkludert SMS og data. Registrering skjer på nett etter at man har kjøpt enheten.

Eget spesialverktøy for montering og demontering medfølger.

Spesifikasjoner:
- Vanntett: Ja
- Batterilevetid: Inntil 8 uker
- SIM-kort-løsning: SIM-kort er installert i produktet, men BikeFinder-abonnementet må aktiveres og betales av brukeren selv
- Nøyaktighet ved sporing: Inntil 2 meter
- Bevegelsessensor: Ja
- Vekt: 47 gram
- Dimensjoner: 193,5 mm x 15 mm
- Passer til: 15–27 mm innvendig styrediameter
- Lading: Via USB-C, powerbank og ladekabel medfølger

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.