Pasvik Lady Hunting Boot High, jaktstøvel dame, Svart

1 899,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Komfortabel og stabil jaktstøvel i fullnarvet lær. Støvelen er tilpasset nordiske føtter, har Dermizax®-membran og såle med ekstremt god gripeevne.

Pasvik jaktstøvel har Bergans’ patenterte utforming som gjør at støvelen suger seg fast til underlaget, også når det er vått og glatt. Bak det kraftige og pustende læret ligger det et fór som er sydd som en tett sokk, i et 4-lags Dermizax®-materiale. Dette gir topp vanntetthet, høy pusteevne og god isolasjon.

Støvelens overdel er polstert med PORON® Memory Foam, et materiale som tilpasser seg foten og gir perfekt passform. Høyden på skaftet gjør støvelen stabil, samtidig som den har fleksible soner på hæl og vrist. Kalosjering på hæl og tå beskytter støvelen på de meste utsatte områdene. Hælpartiet er fóret med slitesterk mikrofiber-materiale for å tåle ekstra slitasje ved hælkulen, og en TPU (Thermo Plastisk Polyuretan) Heelstabilizer® gir ekstra stabilitet til helpartiet.

Lesten er basert på nordiske føtter dvs. bred med høy vrist. Den er bygget slik at den har rikelig med plass til å bevege tærne og den holder blodsirkulasjonen i gang når du står stille i kulden over lengre perioder.

Den støtdempende og lette mellomsålen, Berglite®, bidrar til at støvelen har en lav totalvekt. Den er designet og utviklet for å gi perfekt grep i ulendt terreng og på våte og glatte flater. Gummiblanding i sålen er Bergans egen teknologi med fokus på perfekt grep. Låsekroker over ankel sikrer god tilpassing til foten med mulighet for individuell justering over vrist og ankel.

Pasvik er testet og utviklet i samarbeid med svært aktive og erfarne friluftsfolk, og er enkel å ta på og av.

Spesifikasjoner:

- Overdel: Full narvet lær (2,4-2,6mm)
- Mellomsåle: EVA
- Yttersåle: Gummi
- Fórmateriale: Tekstil/Dermizax®
- Membran: Dermizax®
- Størrelser: 41- 48 herre/37- 42 dame
- Høyde: 27 cm str. 43
- Vekt: 986 g str. 43
- Uttakbar innleggsåle

Husk impregnering! 
Din side presenterte 13.01.14 en test av om hvorvidt impregnering fungerer på sko med tex-membran: Den viste at skoene uten impregnering kunne gå 600 skritt under vann uten å bli våt. Med impregneringsspray kunne skoene ta opptil 5.000 skritt.

Les artikkelen her: http://www.dinside.no/926192/ja-impregnering-virker


 

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.