T3 Avalanche Rescue Package 19/20, komplett skredsett, Fiolett

3 449,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Komplett skredsett med digital tre-antenners skredsøker, 270 cm aluminium søkestang og lett alu. teleskopspade. Enkelt og intuitivt i bruk. Vekt 1086 gram.

Tracker 3 Rescue Package er et komplett sett med skredutstyr du trenger i fjellet. Digital tre-antenners Tracker 3, solid Stealth 270 søkestang og markedets mest solgte skredspade – B-1 Ext.

SKREDSØKEREN
Tracker 3 er toppmodellen i BCAs skredsøkerserie og er en av markedets raskeste, minste og enkleste i bruk. For å minimalisere alle stressfaktorer og feilkilder ved søk, er Tracker 3 strippet for alle funksjoner som ikke er nødvendige i søket. Dette gir en lavere terskel for å lære seg og å mestre søket, og selv erfarne vil ha fordel av få og pålitelige søkefunksjoner.

Real-Time display gir kontinuerlig avstandsvisning, selv ved bevegelse, og det solide og temperaturtolerante LED-displayet gir klare anvisninger uansett temperatur og sollys. En indikator under displayet viser også om det er to eller flere begravde, og om de eventuelt ligger nærmere hverandre enn 6 meter.

Søkeren har en ''markeringsfunksjon'' (Signal Suppression), som kan benyttes ved flere skredtatte. Det sterkeste signalet blokkeres da ut i 1 minutt, eller til du velger å hente det inn igjen. Du kan også åpne opp hele signalfeltet for å se retning og avstand til samtlige signaler søkeren registrerer (Big Picture), for å skaffe deg oversikt. Alt styres enkelt av en og samme knapp.

Auto Revert er en funksjon hvor Tracker 3 automatisk slår over til å sende signal hvis den har vært i ''Søk''-modus mer enn 5 minutter. Hvis enheten ligger rolig i mer enn 1 minutt i ''Søk''-modus, vil den også slå over til å sende signal. Funksjonen finnes i tilfelle det går flere skred i et område hvor mennesker søker.

SØKESTANGEN
Stealth 270 er en kompakt og sterk aluminiumssøkestang med 1,3 cm i diameter. Stangen har laserprintet dybdemål i intervaller på 1 cm, for nøyaktig måling ved graving av snøprofil. Den kraftige Quick-Lock-låsingen i toppen låser raskt søkestangens ledd og holder den stødig og stiv, og 1,5 mm plasttrukket vaier øker slitestyrken og levetiden.

SPADEN
B-1 EXT er den mest solgte spaden i BCA Bomber-serien, og er en perfekt blanding av styrke, design og lav vekt. Spadebladets unike utforming og ovalt skaft, i kombinasjon med 6061 aluminiumslegering, gir svært god styrke, torsjonsstivhet, samt at det skjærer godt i hard og kompakt snø.

Det ''halsløse'' skaftfeste gjør spaden nærmest ubrekkelig og lett å pakke i sekken. B-1 EXT har teleskopskaft som pakker 41 cm sammenslått og 73 cm uttrukket, og er en mye brukt og anbefalt skredspade blant fjellfolk og skikjørere.

Spesifikasjoner, skredsøker:
- Medfølgende utstyr: Komfortabel bæresele og batterier
- Programvareoppdatering: Ja, via http://www.backcountryaccess.com/customer-service/#downloads
- Vekt: 215 gram (u/sele)

Spesifikasjoner, søkestang:
- Lengde, utslått: 270 cm
- Lengde, sammenslått: 45 cm
- Diameter: 1,3 cm
- Laserprintet dybdemål: Ja
- Vaier: Plasttrukket, 1,5 mm i diameter
- Vekt: 289 gram

Spesifikasjoner, spade:
- Lengde, utslått: 73 cm
- Lengde, sammenslått: 41 cm
- Vekt: 582 gram

Spesifikasjoner, komplett sett:
- Bruk: Alpint, topptur, frikjøring
- Godkjenninger: Alle Nord-Amerikanske og europeiske normer
- Vekt, hele pakken: 1086 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.