T2 Avalanche Rescue Package 19/20, skredsett , blue

3 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Komplett skredsett med Tracker T2 skredsøker, Stealth 270 søkestang og B-1 EXT spade. Alt du trenger for god sikkerhet på fjellet. Totalvekt 1126 gram.

TRACKER 2, SKREDSØKER
Markedets raskeste og enkleste skredsøker med tre antenner. Presis og brukervennlig, og anbefales til både proffer/guider og andre som er opptatt av at utstyret skal være intuitivt og lett å bruke.

"Real time" LED-display, som kontinuerlig angir reell avstandsvisning, også når søkeren er i bevegelse. Det er ingen forsinkelse fra signalet treffer søkeren til avstanden på displayet oppdateres. Dette gjør finsøk raskere og mer presist.

LED-displayet er solid og tåler lavere temperaturer, og gir bedre synlighet i skarpt sollys. Tracker 2 har en enkel mekanisk send/søk-bryter som lett slåes på og av, selv med hansker eller votter.

Komfortabel bæresele og batterier medfølger.

- Tre antenner
- LED-display, real time
- Vekt: 255 gram, uten sele.


BCA STEALTH 270, SØKESTANG
Kompakt og sterk aluminiumsstang på 1,3 cm i diameter. Laserprintet dybdemål i intervaller på 1 cm, for nøyaktig måling ved graving av snøprofil. Kraftige Quick-Lock-låsing i toppen låser raskt søkestangens ledd og holder den stødig og stiv. 1,5 mm plastisolert vaier øker slitestyrken og levetiden.

- Lengde: 270 cm (sammenslått 45 cm)
- Diameter: 13 mm
- Materiale: Aluminium
- Låsing: Quick Lock
- Vekt: 289 gram


BCA B-1 EXT SNØSPADE
Den mest solgte spaden i Bomber-serien. Perfekt blanding av styrke, design og lav vekt. Spadebladets unike utforming og ovale skaft, i kombinasjon med 6061 aluminiumslegering, gir svært god styrke og torsjonsstivhet. Skjærer svært godt i hard og kompakt snø.

Det "halsløse" skaftfeste gjør spaden nærmest ubrekkelig og lett å pakke i sekken. B-1 EXT har teleskopskaft som er 41 cm sammenslått og 73 cm uttrukket. En mye brukt og anbefalt skredspade blant fjellfolk og skikjørere. Vekt 582 gram.

- Total lengde: 73 cm (41 cm sammenslått)
- Materiale, skaft: AL 6061 T6 (hardened)
- Vekt: 582 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.