Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
BCA

DTS Avalanche Rescue Package 17/18, skredpakke

2 749,-
FARGE: Black
STØRRELSE:
oneSize
STD
RETUR OG BYTTE
Sendes innen 2-5 virkedager
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

DTS Avalanche Rescue Package 17/18, skredpakke

PRODUKTDETALJER

Komplett skredpakke med digital skredsøker (Tracker DTS), søkestang i aluminium (Stealth 240), og aluminiumsspade (Bullet).

BCA Tracker DTS er verdens mestselgende skredsøker og var den første digitale skredsøkeren på markedet. Tracker DTS har en rask og presis digital prosessor, to antenner. Det solide og temperaturtolerante LED-displayet gir klare anvisninger, uansett lys og værtype.

BCAs filosofi er at en skredsøker skal være intuitiv og lett å bruke. Tracker DTS er både rask og enkel i bruk, og det tidstestede og pålitelige Real time-displayet gir kontinuerlig avstandsvisning etterhvert som søket beveger seg i retning mot signalet. DTS har også en funksjon som enkelt kan vise om det er mer enn ett signal innefor rekkevidde. Komfortabel bæresele og batterier følger med.

BCA Stealth 240 er en kompakt og sterk aluminium søkestang med skaft på 1,1 cm i diameter. Stangen har laserprintet dybdemål i intervaller på 1 cm, for nøyaktig måling ved graving av snøprofil. Den kraftige Quick-Lock-låsingen i toppen låser raskt søkestangens ledd og holder den stødig og stiv. 1,5 mm plastbelagt vaier øker slitestyrken og levetiden. Stealth 240 er 40 cm sammenslått, og 240 cm ved bruk. Vekt på kun 270 gram.

BCA B-1 EXT (Bullet) er den mest solgte spaden i Bomber-serien, og er en perfekt blanding av styrke, design og lav vekt. Spadebladets unike utforming og ovalt skaft, i kombinasjon med 6061 aluminiumslegering, gir svært god styrke, torsjonsstivhet, samt at det skjærer godt i hard og kompakt snø. Det "halsløse" skaftfeste gjør spaden nærmest ubrekkelig og lett å pakke i sekken. B-1 EXT har teleskopskaft som pakker 41 cm adskilt og 73 cm sammensatt, og er en mye brukt og anbefalt skredspade, blant både fjellfolk og skikjørere.

Spesifikasjoner:
- Skredsøker: BCA Tracker DTS, digital, 2 antenner
- Søkestang: BCA Stealth 240, aluminium, 40 cm/240 cm, 270 gram
- Spade: BCA B-1 EXT, aluminium, 41 cm/73 cm

Vis mer
Til toppen