XXL logo
Logg inn
 • Fri fraktdagers åpent kjøp
 • Fri fraktover 1000,-*
 • Prismatch
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 1Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 2Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 3Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 4Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 5Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 6Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 7Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 8Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 9Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - thumbnail - image 10
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 1
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 2
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 3
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 4
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 5
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 6
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 7
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 8
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 9
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt - full image 10
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

Barents Outdoor
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt

6299,-
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Trollheimen 3 Basic, tunelltelt . Neste oppdatering er planlagt 2024-05-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Trollheimen 3 Basic, tunelltelt er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Trollheimen 3 Basic, tunelltelt . Neste oppdatering er planlagt 2024-05-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Romslig, allsidig og slitesterkt tunelltelt med to innganger og generøs takhøyde. Stort fortelt med god plass til oppbevaring. Plass til 3 personer. Vekt: 3,5 kg.

Barents Trollheimen 3 Basic passer perfekt til familien på tur, eller til førstegangscampere som trenger et enkelt og allsidig telt.

Teltet har en klassisk tunellkonstruksjon som er basert på tre like lange stenger. Dette gjør det enkelt og raskt å sette opp teltet, samtidig som det ivaretar god takhøyde og liggebredde, noe som er positivt med tanke på generell komfort, høye liggeunderlag og mye bagasje.

Trollheimen 3 Basic er konstruert med to, praktiske innganger. Én stor sideinngang med myggnetting og én ekstra inngang i front på motsatt side. På vindfulle turer har man alltid en inngang i le.

Fronten kan også åpnes helt, noe som er supert på varme sommerdager – og på steder der du ønsker å nyte utsikten. Du kan også bruke ytterteltet som gapahuk alene om ønskelig.

Barents «Open Air»-ventilasjonssystem med unike ventiler sørger for meget god ventilasjon. I motsetning til ventiler du finner på de fleste andre telt har disse blant annet to spiler som holder ventil toppen oppe. Den klapper ikke sammen, men holder seg oppe og sørger for en jevn og god strøm av luft selv om snø, regn eller vind prøver å tynge ventilene ned.

Avstanden mellom inner- og ytterteltet optimaliserer god luftsirkulasjon og minimerer kondens. Ekstra myggnetting nede ved bakken i bakkant på teltet sørger for rikelig med luft for å hindre kondens som lett samler seg der. Alle ventiler på både inner –og yttertelt kan åpnes og lukkes etter behov.

Ytterteltet er laget med slitesterkt materiale med god vannsøyle (5.000 mm). I tillegg gir det god motstandsdyktighet mot UV-stråling og god stabilitet under vekslende vær- og temperaturforhold. Innerteltet er også slitesterkt, lett vannavvisende og pustende.

To romslige sidelommer i innerteltet, samt ekstra mange opphengspunkter hvor det kan festes klessnor, lamper, tørkehylle mm.

Spesifikasjoner:
- Antall personer: 3
- Totaltvekt: 4,66 kg
- Vekt telt: 3,50 kg
- Vekt stenger: 0,65 kg
- Vekt plugger: (21 stk): 0,47 kg
- Vekt rep.kit: 0,04 kg
- Pakkvolum: 18 x 50 cm
- Stenger: Barents 11mm 3 x 330 cm
- Plugger: Aluminium Y-peg 15 cm
- Vannsøyle yttertelt: 5.000 mm
- Vannsøyle bunnduk: 10.000 mm
- Materiale yttertelt: Polyester RipStop 75D
- Materiale innertelt: 30D polyester ripstop
- Materiale bunnduk: Polyester 70D

Detaljer:
- To innganger
- Rikelig med ventilasjonsmuligheter
- Stort fortelt med god takhøyde og plass til oppbevaring
- Barduner med innflettet refleks og refleks ved inngangen til stangkanalen
- To romslige sidelommer i innerteltet
- Mange opphengspunkter

Spesifikasjoner

 • SesongFire-sesong
 • Vekt3.5 kg
 • KonstruksjonTunnel
 • Bunnduk inkludertJa

Produktomtale

Denne varen har ingen vurderinger, vil du skrive den første?