Apex MTN 30, truger herre, Svart

3 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Allsidig truge med lav vekt, aggressive stegjern og hælløfter. Komfortable bindinger med Boa®-lukkesystem. Vekt: 1,9 kg.

Toppmodellen til Atlas, Apex MTN, er en allsidig truge med suverent grep, som også tåler høy fart i teknisk terreng. Trugen har sagtenner langs hele lengden av rammen som sikrer godt feste på is og alle typer snø.

Aggressive X-Trac™-stegjern som gir godt feste på is og hardpakket snø.

Stabil Wrapp™-binding med komfortabelt Boa®-lukkesystem som fordeler trykket jevnt over foten. Bindingen kan enkelt justeres når man er på farten.

Apex har Reactv-Trac™-rammekonstruksjon som tillater binding, stegjern og ramme å tilpasse seg terrenget uavhengig av hverandre. Denne konstruksjonen gir et stabilt og trygt fotfeste i variert terreng.

Spring-Loaded™-dempekonstruksjonen sørger for at trugen sitter tett på foten og opprettholder fotens naturlige bevegelsesfrihet.

Dempekonstruksjonen absorberer støt og lar foten bevege seg naturlig fra side-til-side. Konstruksjonen absorberer ujevnheter i underlaget og sikrer stabilt fotfeste når man går i ujevnt terreng.

Apex MTN er også utstyrt med hælløfter som kan vippes opp ved behov.

Løfteren sørger for at du ikke tråkker helt ned på trugen, noe som avlaster leggene, gir økt stabilitet og kontroll når man går oppover i bratt terreng.

Spesifikasjoner:
- Størrelse: 30’’
- Vekt: 1,9 kg pr. par
- Bæreevne: 64-107 kg
– Binding: Wrapp Helix™ med Boa®-lukkesystem
- Stegjern: X-track™ rustfritt stål
- Helløfter: Rustfritt stål
- Duk: Infinity
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.