ARV 96 19/20, twin-tip allmountain-ski unisex, Fiolett

4 999,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.
Allmountainski i praktisk forstand. Like god på fjellet som i parken. AR Freestyle Rocker og Carbon Kevlar Struts. Tøff design av Joram Roukes. Vekt 1750 gram.

ARV-serien er kanskje den morsomste familien innen skidesign, bygget for maksimal ytelse og holdbarhet ved leken frikjøring over hele fjellet. Fra leken parkkjøring til luftig storfjellkjøring.

ARV 96 er den mest allsidige av alle ARV-modellene og Armadas flaggskip. Dette er en ski til alt, og er en mangeårig testvinner i diverse skimagasin.

ARV 96 er like komfortabel øverst på fjellet som nede i parken, med midjemål som passer begge kategorier uten kompromisser. AR Freestyle Rocker og Carbon Kevlar Struts gjør at du er forberedt på de forskjellige forholdene du kan møte på. 15 år med sammenhengende prisbelønnet utvikling siden Armada ble grunnlagt, gjør dette til et riktig valg for den som vil ha én ski til alt.

Når både Sammy Carlson og Torin Yater-Wallace er stoked på ARV 96, så har Armada gjort noe veldig riktig.

KJERNE
Pop-lite trekjernen er en 100 % trekjerne laminert av to forskjellige tresorter, med helt forskjellige kvaliteter. Den ene er hovedsakelig smidig og lett, mens den andre har en vesentlig høyere massetetthet. Det gir nødvendig styrke og ønskede egenskaper for livlighet og letthet i skien.

SPIN TIP
Lettvektsmateriale i fram- og baktupp gjør at skiene er lettere å manøvrere når du er i lufta.

ROCKER
AR Freestyle Rocker gir gyngestol-effekt i fram- og bakski, kombinert med motsatt spenn i skien under foten/bindingen, gjør at skien er raskere og smidigere i inn- og utgang av svingene. Samtidig gir det solid kantgrep mot underlaget.

SÅLE
S7-sålen er en sintret såle som glir godt, er slitesterk og lite vedlikeholdskrevende. Sålen MÅ glides.

AR75 SIDEWALL
En hybrid mellom sandwich-konstruksjon under foten/bindingen og cap-konstruksjon i fram- og baktupp. Sidewall i sandwich-konstruksjonen gir styrke og stabilitet under foten, mens cap-konstruksjon fram- og baktupp gjør at man uanstrengt setter opp skiene for inngang og utgang på svingene. I tillegg er dette en veldig solid konstruksjonsmetode, for å unggå chipping av skien når de bankes sammen.

GLASSFIBERLAMINAT
Glassfiberlaminatet er lagt retningsbestemt, for å gi ønsket flexprofil og torsjonsstivhet.

2.2 STÅLKANT
Overdimensjonerte stålkanter gir økt styrke. Disse er varmebehandlet, for å redusere støtskader og forlenge holdbarheten.

DESIGN
Den verdenskjente, nederlandske samtidskunstneren Joram Roukes produserer mørke, humoristiske temaer innen populærkultur, globale anliggender og personlig erfaring. Han har designet ARV 96.

Spesifikasjoner:
- Type ski: Jibbing i park, bakkekjøring
- Konstruksjon: 100% trekjerne (to tresorter) med retningsbestemt glassfiberlaminat, hybrid sandwich/cap-konstruksjon, Carbon Kevlar Struts, sidewall
- Skiprofil: Rocker i fram- og bakski, tradisjonell camber under foten
- Geometri (lengde-foran-midten-bak): 163/123/96/115, 170/124/96/116, 177/125/96/117, 184/126/96/118
- Svingradius, cm/m: 163/17,5-170/18,5-177/19-184/20
- Såle: S7, sintret (må glides)
- Stålkant: 2.5, overdimensjonert, sterk. Varmebehandlet for bedre holdbarhet
- Skiens flex (1 myk til 10 stiv): Foran 6, midten 7, bak 6,5
- Lengder: 163, 170, 177 og 184 cm
- Vekt: 1750 gram @ 170 cm
Close Created with Sketch.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Close Created with Sketch.

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.