ARV 116 JJ 19/20, twin-tip frikjøringsski unisex, Rød

6 499,-

Produktbeskrivelse
Ultimat backcountry freestyle-ski med vanvittig bred midje, hele 116 mm. EST Freeride Rocker, 100 % trekjerne, Spin tip og konisk 3D tip/tail. Vekt 2250 gram.

ARV-serien er kanskje den morsomste familien innen skidesign, bygget for maksimal ytelse og holdbarhet ved leken frikjøring over hele fjellet. Fra leken parkkjøring til luftig storfjellkjøring.

ARV 116 JJ er tidligere vinner av "frikjøringsski"-kategorien i skimagasinet FRI FLYT og vinner av "big mountain"-kategorien i skibladet Åka Skidor. JJ er skien som forandret pudderkjøring for all fremtid, og lanseres her som 3. generasjon. Skien er videreutviklet, men har fortsatt det brede midjemålet 116 mm. Den fantastiske EST Freeride Rocker-en er nødvendig på dype pudderdager og gir grepet du trenger på skikkelig karakterdannende føre.

Dette er signaturmodellen til legenden JP Auclair, en av Armadas grunnleggere og mest innflytelsesrikepersoner innen skidesign i nyere tid, men først og fremst ett fantastisk menneske. Skien er designet av Joram Roukes.

KJERNE
Pop-lite trekjernen er en 100 % trekjerne laminert av to forskjellige tresorter, med helt forskjellige kvaliteter. Den ene er hovedsakelig smidig og lett, mens den andre har en vesentlig høyere massetetthet. Det gir nødvendig styrke og ønskede egenskaper for livlighet og letthet i skien.

SPIN TIP
Lettvektsmateriale i fram- og baktupp gjør at skiene er lettere å manøvrere gjennom dyp puddersnø og gir hurtigere rotasjoner når du er i lufta.

KONISK 3D TIP OG TAIL
Tuppene er konisk formet, slik at det er enklere å manøvrere skiene raskt fra kant til kant gjennom snøen.

ROCKER
EST Freeride Rocker gir gyngestol-effekt i fram- og bakski, kombinert med motsatt spenn i skien under foten/bindingen, gjør at skien er raskere og smidigere i inn- og utgang av svingene. Samtidig gir det solid kantgrep mot underlaget.

SÅLE
S7-sålen er en sintret såle som glir godt, er slitesterk og lite vedlikeholdskrevende. Sålen MÅ glides.

AR75 SIDEWALL
En hybrid mellom sandwich-konstruksjon under foten/bindingen og cap-konstruksjon i fram- og baktupp. Sidewall i sandwich-konstruksjonen gir styrke og stabilitet under foten, mens cap-konstruksjon fram- og baktupp gjør at man uanstrengt setter opp skiene for inngang og utgang på svingene. I tillegg er dette en veldig solid konstruksjonsmetode, for å unggå chipping av skien når de bankes sammen.

GLASSFIBERLAMINAT
Glassfiberlaminatet er lagt retningsbestemt, for å gi ønsket flexprofil og torsjonsstivhet.

2.2 STÅLKANT
Overdimensjonerte stålkanter gir økt styrke. Disse er varmebehandlet, for å redusere støtskader og forlenge holdbarheten.

DESIGN
Den verdenskjente, nederlandske samtidskunstneren Joram Roukes produserer mørke, humoristiske temaer innen populærkultur, globale anliggender og personlig erfaring. Han har designet ARV 116 JJ.

Spesifikasjoner:
- Type ski: Frikjøringsski, twin-tip
- Konstruksjon: Poplite 100 % trekjerne (to tresorter), Spin tip, konisk 3D tip/tail, retningsbestemt glassfiberlaminat
- Skiprofil: EST Freeride Rocker, camber under fot
- Geometri (lengde-foran-midten-bak): 175/139/116/135, 185/139/116/135 , 195/139/116/135
- Svingradius cm/m: 175/17, 185/18, 195/19
- Stålkant: 2.2, lett og sterk, varmebehandlet for bedre holdbarhet
- Skiens flex (1 myk til 10 stiv): Foran 7, midten 8, bak 7,5
- Såle: S7, sintret (må glides)
- Vekt: 2250 gram @ 185 cm

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.