ECL Pro Maraton 19/20, klassiskstøvel, unisex, Rød

3 099,-

Produktbeskrivelse
Klassiskstøvel for langløp i langrenn. Karbonstøtte for optimal ankelstabilitet. Thinsulate-isolasjon og innlegg av ullfilt, for kalde dager. Vekt 460 gram.

ECL Pro Marathon er en elitestøvel basert på ECL Pro WC, som er velkjent blant verdens beste klassiskløpere. Støvelen har stivere materialer der det skal være stivt, med bedre støtte og stabilitet.

Ny 3D mellomsåle gir enda bedre torsjonsstivhet. Hælkappen er av karbon og plast med forskjellige tykkelser, for best støtte og komfort. Karbonstøtten gir foten ekstra god støtte når det er dårlige skispor, og sparer deg for bruk av krefter på å holde skien i sporet.

Innleggssålen er spesiallaget til klassisk og har ingen sømmer i hælpartiet. Det gir mindre fare for gnagsår. Forfoten er laget i et nytt mesh-materiale med svært god fukttransport og større friksjon, slik at foten ikke sklir.

Snøresystemet er konstruert for klassisk langrenn. Alle snøreføringene har individuell plassering, som gjør at skoen får en riktig flex til hver enkelt fot, og bøyer seg asymmetrisk med foten.

ECL Pro Marathon har så og si sømløs PVC i overlæret, som går som en sokk rundt hele skoen. Innvendig hælkappe med silikonnupper holder foten presist på plass. Vanntett, reversert glidelås. Thinsulate-isolasjon for ekstra varme.

Xcelerator-sålen er mer vridningsstiv enn tidligere og er laget av Pebax og PU. Pebax gir stabilitet og påvirkes ikke så mye av kulde. PU gir slitestyrke, som igjen gir bedre kontroll på skiene og myk og jevn fleks for forfoten.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Klassisk langrenn
- Bruker: Unisex
- Overdel: Syntet, Kanove
- Hælkappe: Karbon og plast
- Isolasjon: Thinsulate®, innlegg av ullfilt
- Grep: Innvendig hælkappe med silikonnupper
- Mellomsåle: Myk, Klassisk fleks
- Yttersåle: Xcelerator Klassisk, Rottefella, Pebax og PU
- Passform: Bred lest
- Vekt, per støvel: 460 gram i str. 42
- Str. 35–47
Spesifikasjoner
  • Skitype: Klassisk 
  • Bindningssystem: NNN 
  • Brukernivå: Trening/racing 
  • Bruker: Dame  Herre  Unisex 

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.