Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Advenate

Surface IAS 24 ltr 18/19, skredsekk med ballong, Oransje

9 999,-
FARGE: TRUE BLACK
STØRRELSE:
24L
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Bruker: Dame  Herre  Unisex 

Skredsekk til toppturer og bruk i bakken, med både ballong og pustesystem i ett. Enkel utløsing av ballongen, med ett rykk. 24 liters volum. Vekt 1460 gram.

Surface IAS 24 har et unikt One Pull-system, der du løser ut skredballongen og setter pustesystemet i munnen i samme bevegelse. Med pustesystemet puster man inn frisk oksygen gjennom munnstykket og luften man puster ut går ut bak sekken. Munnstykket separerer inn og ut-pust via et filter. Det gjør også at du kan utnytte oksygenet som ligger i snøen. Dette øker sjansen for å overleve betydelig – utover de kritiske første 18 minuttene.

Sekken har god passform og bygger lite ut fra ryggen. Gode justeringsmuligheter gir en riktig og god passform. Surface IAS24 har et stort hovedrom, der det er plass til drikkesystem og varme klær. Sekken har også egen lomme for søkestang og spade, og fester for karabinkroker og isøks.

Hoftebeltet er polstret for bedre komfort og inneholder lett tilgjengelige lommer på begge sider. Hoftebeltet festes med metallspenner og tåler store påkjenninger. Skulderstroppene er isolert og godt polstret, og de har bred kontaktflate som gjør sekken mer stabil på kroppen.

Sekken leveres også med en integrert Komperdell ryggbeskytter, som vil ta i mot støt og minske skader ved kontakt med skarpe gjenstander som stein under et fall. Selve skredballongen i Surface IAS 24 er fra anerkjente Alpride. Det er printet en sjekkliste inne i den ytterste lommen, som inneholder nødnummer, signaler og pakkeliste.

Utløserhåndtaket til skredballongen og pustesystemet kan plaserers både på høyre og venstre side. Ballongen blåses opp av to luftpatroner av typen «Alpride cartridge». Sekken utløses på få sekunder med ett trekk i utløseren. Skredballongen vil bidra til å holde deg oppe på skredet og øke sjansen din for å ikke bli begravd nede i skredet. Sekken leveres med ett sett med luftpatroner.

En skredballong er det eneste systemet som kan senke risikoen for å bli begravd i et skred, men det er dessverre ingen garanti. Likevel er sjansen såpass mye større for å overleve at man aldri bør gå i vinterfjellet uten.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Toppturer, skiturer i fjellet og som vanlig sekk i preparerte løyper
- Materialer: Lettvekts 210 ripstop-materiale, vanntette YKK-glidelåser
- Vanntetthet: Vannavstøtende, vanntett bunn
- Stroppesystem: Forsterkete og isolerte skulderstropper, magebelte, bryststropp
- Pakkvolum: 24 liter
- Airbagsystem: Alpride
- Antall lommer/rom: 8
- Drikkesystemkompatibel: Ja
- Hjelmfeste: Ja
- Feste for ski og snowboard: Ja
Vis mer
Til toppen