Surface IAS 24 ltr 18/19, skredsekk med ballong, Oransje

9 999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Skredsekk til toppturer og bruk i bakken, med både ballong og pustesystem i ett. Enkel utløsing av ballongen, med ett rykk. 24 liters volum. Vekt 1460 gram.

Surface IAS 24 har et unikt One Pull-system, der du løser ut skredballongen og setter pustesystemet i munnen i samme bevegelse. Med pustesystemet puster man inn frisk oksygen gjennom munnstykket og luften man puster ut går ut bak sekken. Munnstykket separerer inn og ut-pust via et filter. Det gjør også at du kan utnytte oksygenet som ligger i snøen. Dette øker sjansen for å overleve betydelig – utover de kritiske første 18 minuttene.

Sekken har god passform og bygger lite ut fra ryggen. Gode justeringsmuligheter gir en riktig og god passform. Surface IAS24 har et stort hovedrom, der det er plass til drikkesystem og varme klær. Sekken har også egen lomme for søkestang og spade, og fester for karabinkroker og isøks.

Hoftebeltet er polstret for bedre komfort og inneholder lett tilgjengelige lommer på begge sider. Hoftebeltet festes med metallspenner og tåler store påkjenninger. Skulderstroppene er isolert og godt polstret, og de har bred kontaktflate som gjør sekken mer stabil på kroppen.

Sekken leveres også med en integrert Komperdell ryggbeskytter, som vil ta i mot støt og minske skader ved kontakt med skarpe gjenstander som stein under et fall. Selve skredballongen i Surface IAS 24 er fra anerkjente Alpride. Det er printet en sjekkliste inne i den ytterste lommen, som inneholder nødnummer, signaler og pakkeliste.

Utløserhåndtaket til skredballongen og pustesystemet kan plaserers både på høyre og venstre side. Ballongen blåses opp av to luftpatroner av typen «Alpride cartridge». Sekken utløses på få sekunder med ett trekk i utløseren. Skredballongen vil bidra til å holde deg oppe på skredet og øke sjansen din for å ikke bli begravd nede i skredet. Sekken leveres med ett sett med luftpatroner.

En skredballong er det eneste systemet som kan senke risikoen for å bli begravd i et skred, men det er dessverre ingen garanti. Likevel er sjansen såpass mye større for å overleve at man aldri bør gå i vinterfjellet uten.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Toppturer, skiturer i fjellet og som vanlig sekk i preparerte løyper
- Materialer: Lettvekts 210 ripstop-materiale, vanntette YKK-glidelåser
- Vanntetthet: Vannavstøtende, vanntett bunn
- Stroppesystem: Forsterkete og isolerte skulderstropper, magebelte, bryststropp
- Pakkvolum: 24 liter
- Airbagsystem: Alpride
- Antall lommer/rom: 8
- Drikkesystemkompatibel: Ja
- Hjelmfeste: Ja
- Feste for ski og snowboard: Ja
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Bruker: Dame  Herre  Unisex 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.