Zonyk Aero, multisportbrille unisex, Hvit

1 395,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Meget allsidig brille som kan brukes til alt, enten du skal løpe, sykle eller gå i byen. Zonyk Aero passer til de aller fleste sammenhenger. Vekt 31 gram.

Zonyk Aero har eksepsjonelt godt synsfelt, beskyttelse og passform, og kult design som skiller seg ut i mengden. Zonyk Pro er utstyrt med det nye ClimaCool™-systemet som gjør at linsene ikke dugger.

Den brede linsen gir Zonyk Aero en rask look, samtidig som brillen har god funksjon. Brillen er laget av det meget lette og sterke SPX®-materialet. Det gjør brillen lett, fleksibel og sterk. Nesebroen kan justeres i to trinn, og stengene kan vinkles i tre posisjoner, slik at man får best mulig individuell tilpassing.

Det er svært lett å bytte linser med det superenkle Quick-Change Lens System. Det nye Lens Lock-systemet gjør at linsen settes fast på en enklere måte.

Adidas LST-linsene gir forstyrrelsesfritt syn og et omfattende bredt synsfelt, med god beskyttelse for øynene. Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med unik optikk. Farge, kontrast og stabiliseringsfilter gjør at du ser krystallklart selv i vanskelige lysforhold.

Mirror-linsene passer best i lyse omgivelser, og har høy lysabsorpsjon. Chrome Mirror-glass fungerer også meget godt i overskyet vær med vanskelige lysforhold, på grunn av kontrastforsterkende, fargeforsterkende og lysstabiliserende filter.

Brillene har et lysinnslipp på 12–17 %, i Kategori 3, og beskytter 100 % mot skadelig UVA- og UVB-stråling. Det gjør dem perfekte for en dag på stranden.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Multisport, fritid
- Bruker: Unisex
- Materialer: SPX Material™, polykarbonat-linser
- Linsebytte mulig: Ja, Quick-Change system
- Linse/glass: 6 Base Vision Advantage PC Lens
- Linsefarge: Chrome Mirror
- Antiduggbehandling: ClimaCool™
- Beskyttelse: 100 % UVA og UVB
- Rammestørrelse: L
- Lysinnslipp: Kategori 3, 12 %
- Speil: Ja
- OTG (kan brukes utenpå synskorrigerende briller): Nei
- Vekt: 31 gram

Øvrige detaljer:
- Flex Zone
- Double-Snap Nose Pads™
- Quick-Release Hinge™
- Traction Grip™
- Lens Lock-System
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.