Zonyk Aero Black L, multisportbrille, Svart

1 039,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Meget allsidig brille som kan brukes til alt, enten du skal løpe, sykle eller gå i byen. Zonyk Aero passer til de aller fleste sammenhenger.

Eksepsjonell synsvinkel, beskyttelse, passform og kult design. Brillen er utstyrt med det nye ClimaCool™-systemet som gjør at linsene ikke dugger.

Brillen er laget av det lette og sterke SPX®-materialet. Det gjør brillen lett, fleksibel og sterk. Nesebroen kan justeres i to trinn, og stengene kan reguleres i tre nivåer, for best mulig tilpassing til ansiktet.

Zonyk Pro er utstyrt med det nye lens lock-systemet, som gjør at det er enkelt å skifte linser. Linsene er laget av polykarbonat, uknuselig plast, med unik optikk. Farge, kontrast og stabiliseringsfilter gjør at du ser krystallklart selv under vanskelige lysforhold.

Mirror-linsene passer best i mye lys, og har høy lysabsorpsjon. Kontrastforsterkende, fargeforsterkende og lysstabiliserende egenskaper gir optikk i verdensklasse. De har en lysgjennomgang fra 12 % helt opp til 17 %, og beskytter selvsagt 100 % mot skadelig UVA- og UVB-stråling.

Spesifikasjoner:
- Materialer: SPX® med polykarbonatlinser
- Linsetype: Mirror
- Størrelse: Large
- Vekt: 31 gram

Øvrige detaljer:
- 6 Base Vision Advantage PC Lens
- Flex Zone
- Double-Snap Nose Pads™
- Quick-Release Hinge™
- Traction Grip™
- New Lens Lock-System™
- New Sweat Bar ClimaCool™

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.