Wayfinder, solbrille unisex, Brun

350,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Lett multisportbrille for sport og fritid. Justerbare neseputer. Beskytter godt og sitter særdeles godt, uten trykkpunkter. Svært holdbar. Vekt 20 gram.

Wayfinder er en perfekt kombinasjonen mellom sport og fashion, og passer for alle typer sport. Med vekt på kun 20 gram, neseputer man kan tilpasse og Traction Grip, sitter Wayfinder svært godt på ansiktet og beskytter mot vind og annen irritasjon. Med en blanding av både moderne og klassisk utseende er Wayfinder designet for å gi det beste innen beskyttelse, stil og holdbarhet.

Wayfinder er konstruert av det ultra lette og slitesterke materialet SPX®, som holder premiumkvalitet. Det gjør at brillen er lett, fleksibel og sterk, til tross for sin lave vekt.

Linsene gir forstyrrelsesfritt syn og et bredt synsfelt, med god beskyttelse for øynene. Linsene er laget av uknuselig polykarbonat med unik optikk. Farge, kontrast og stabiliseringsfilter gjør at du ser krystallklart, selv under vanskelige lysforhold.

Light Stabilizing Technology (LST) av Adidas Sport Eyewear forsterker kontraster, samtidig som den demper forstyrrelser forårsaket av samspillet mellom lys og skygge. Dette hindrer trøtthet i øynene og forbedrer konsentrasjonen.

Den brune baselinsen forbedrer kontraster på omgivelsene ytterligere og gir komfortabelt lys for hverdagsforhold. De røde elementene i linsen forbedrer dybdeoppfattelsen.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Multisport, fritid
- Bruker: Unisex
- Materialer: SPX Material™, polykarbonat-linser
- Linsebytte mulig: Nei
- Linse/glass: Vision Advantage™ polykarbonatlinser, LST
- Linsefarge: Brown Havanna, brune
- Antiduggbehandling: Nei
- Beskyttelse: 100 % UVA og UVB
- Rammestørrelse: Onesize
- Lysinnslipp: Kategori 2–4, 12–17 %
- Speil: Nei
- OTG (kan brukes utenpå synskorrigerende briller): Nei
- Vekt: 20 gram

Øvrige detaljer:
- Flex Zones
- Double-Snap Nose Pads™
- Traction Grip™
- Snap Hinge

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.