S.LIGHT Base Unit + s.LIGHT 30 19/20, skredsekk med ballong, Rock Grey

5 199,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Skredsekk med smarte løsninger for best mulig funksjon. Utskiftbar oppbevaringsdel, som kan økes til større volum. Ballongsystem. Volum 30 liter. Vekt 2,33 kg.

S.LIGHT 30L har en såkalt Twinbag-ballong, som sikrer stort overflateareal når den løses ut. Det gir ekstra god trygghet dersom man havner i skred.

Selve hoveddelen av sekken, med ballongsystemet, har et utskiftbart ZipOn-rom utenpå, som gjør at man kan endre oppbevaringsrommet til forskjellige størrelser og farger. Denne sekken leveres med et 30-liters oppbevaringsrom.

Genial mulighet for folk som går både korte og lange turer, å kunne endre pakkvolumet ved kjøp av andre størrelser på kun oppbevaringsrommet. Ballongsystemet og bæreselene sitter i den faste delen, så det blir med over til et eventuelt større oppbevaringsrom.

S.LIGHT 30L-settet er ABS' letteste skredsekk, og har 30 liters pakkvolum. Sekken har svært behagelige, ergonomisk formede skulderstropper og muligheten til å bytte side på utløserhåndtaket, tilpasset venstrehendte. Bæresystemet kan justeres i lengden og er sertifisert i henhold til DIN EN 16716 TÜV.

S.LIGHT er optimalt balansert i vektfordelingen mellom skuldre, hofte og rygg, og sikerer høy bærekomfort. På hoftebeltet er det en liten oppbevaringslomme, i tillegg til eget rom for førstehjelpssett og verktøy gjør sekken spesielt praktisk.

Sekken har også en egen oppbevaringslomme til utløserhåndtaket, slik at det ligger trygt når man ikke har armert skredballongen. Utløserpatron må kjøpes separat. Se spesifikasjonene for enda flere smarte detaljer.

Spesifikasjoner:
- Materiale: Vann- og snøavvisende polyester
- Justerbart hoftebelte: Ja
- Justerbare skulderstropper: Ja
- Justerbar skrittstropp: Ja
- Justerbart brystbelte: Ja, med integrert fløyte
- Lomme for utløserhåndtak: Ja
- Volum, oppbevaringsrom: 30 liter
- Feste for ski/snowboard: Ja
- Brillerom: Ja, fleecefôret
- Rom for drikkeblære: Ja
- Hempe for isøks: Ja
- Hjelmfeste: Ja, hjelmnett
- Lomme for småting: Ja, på hoftebeltet
- Glidelåser: Vanntette, teipede, hanskevennlige
- Andre detaljer: Ikoner som viser funksjoner
- Vekt, baseenhet: 1,97 kg
- Vekt, oppbevaringsrom: 0,36 kg
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.