Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Fri frakt, bytte og retur*
Abilica

Powerrack 8005, treningsstativ

20 499,-
FARGE: Black/Red
STØRRELSE:
oneSize
GRATIS RETUR OG BYTTE
LAGERSTATUS I VÅRE VAREHUS

Velg en størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

PRODUKTDETALJER

Solid konstruksjon for utallige styrkeøvelser til hele kroppen. Egnet for trimrom hos bedrifter, hoteller etc. Vektbelastning opptil 300kg. Passer til 50 mm vektskiver og stenger.

PowerRack 8005 gir deg stor mulighet for en fullverdig treningsøkt på liten plass. Bruk kroppsvekten til å trene pullups i forskjellige varianter, fest strikker på mange forskjellige punkter eller bruk Abilica PowerRack som stativ for knebøy, markløft, benkpress og mange flere øvelser med vektskiver og stenger.

I Abilica PowerRack 8005 får du flyttbare håndtak for pullups/chins, to landmine-fester for 50mm vektstang, mange festepunkter til strikk og annet tilbehør, samt mye lagringsplass til vektskivene dine. ‘’Slide-and-twist’’ fester som er raske og enkle å flytte, med svært mange høydenivåer. Maks. vektbelastning 300kg per festepunkt. Abilica PowerRack 8005 måler 190x170x230cm.

Power Rack 8005 er markedets desidert kraftigste konstruksjon, med rammeverk som tillater trening med særdeles tunge vekter. I et PowerRack 8005 har du et treningsredskap som tåler progresjon etter hvert som treningen gir resultater. Dette apparatet trenger du ikke å frykte at du vokser fra, uansett ambisjonsnivå. Størrelsen og kvaliteten på apparatet gir mulighet for å variere treningen nærmest i det uendelige. Og med smarte og gjennomtenkte løsninger kan du med svært enkelt tilleggsutstyr utføre alle øvelser som er kjent fra populære CrossFit-konsepter.

Med et Power Rack 8005 får du et komplett styrketreningsrom med god plassutnyttelse, som utøvere i alle aldre og med ulik bakgrunn kan ha fantastisk utbytte av.

Spesifikasjoner:
- Mål: 190 x 170 x 230cm
- Plasseringsvennlig
- Vektbelastning: 300kg
- Passer til 50 mm vektskiver og stenger

Vis mer
{PRODUCT-IMAGE-ALT}

{BRAND-NAME}

{PRODUCT-NAME}

Les mer

{PRODUCT-NAME}

{PRODUCT-DESCRIPTION0}
{FORMATTED-PRICE}

Dette er en bestillingsvare. Du må beregne ekstra leveringstid. Normalt ikke mer enn 10 dager. Vi tar forbehold om at leverandøren kan være utsolgt og/eller levere forsinket. Er ikke på lager i varehusene.

Til toppen