Powerrack 8005, treningsstativ, Black/Red

20 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Solid konstruksjon for utallige styrkeøvelser til hele kroppen. Egnet for trimrom hos bedrifter, hoteller etc. Vektbelastning opptil 300kg. Passer til 50 mm vektskiver og stenger.

PowerRack 8005 gir deg stor mulighet for en fullverdig treningsøkt på liten plass. Bruk kroppsvekten til å trene pullups i forskjellige varianter, fest strikker på mange forskjellige punkter eller bruk Abilica PowerRack som stativ for knebøy, markløft, benkpress og mange flere øvelser med vektskiver og stenger.

I Abilica PowerRack 8005 får du flyttbare håndtak for pullups/chins, to landmine-fester for 50mm vektstang, mange festepunkter til strikk og annet tilbehør, samt mye lagringsplass til vektskivene dine. ‘’Slide-and-twist’’ fester som er raske og enkle å flytte, med svært mange høydenivåer. Maks. vektbelastning 300kg per festepunkt. Abilica PowerRack 8005 måler 190x170x230cm.

Power Rack 8005 er markedets desidert kraftigste konstruksjon, med rammeverk som tillater trening med særdeles tunge vekter. I et PowerRack 8005 har du et treningsredskap som tåler progresjon etter hvert som treningen gir resultater. Dette apparatet trenger du ikke å frykte at du vokser fra, uansett ambisjonsnivå. Størrelsen og kvaliteten på apparatet gir mulighet for å variere treningen nærmest i det uendelige. Og med smarte og gjennomtenkte løsninger kan du med svært enkelt tilleggsutstyr utføre alle øvelser som er kjent fra populære CrossFit-konsepter.

Med et Power Rack 8005 får du et komplett styrketreningsrom med god plassutnyttelse, som utøvere i alle aldre og med ulik bakgrunn kan ha fantastisk utbytte av.

Spesifikasjoner:
- Mål: 190 x 170 x 230cm
- Plasseringsvennlig
- Vektbelastning: 300kg
- Passer til 50 mm vektskiver og stenger

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.