Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Våre merker, Puma fotball

Pumas historie går helt tilbake til 1920-tallet, da Rudolf Dassler begynte å lage sko sammen med broren sin. Etter flere store suksesser, blant annet at Jesse Owens brukte skoene deres da han vant fire OL-gull i 1936, gikk brødrene hver sin vei i 1948. Da startet Rudolf sitt eget merke, og samme år lanserte han Pumas første fotballsko, Atom.

 
Siden da har Puma blitt brukt av mange av verdens største idrettsutøvere. Blant de mest kjente fotballspillerne med Puma-sko finner vi Johann Cruyff, som ledet den nederlandske totalfotballen, samt to av historiens beste spillere: Pelé og Diego Maradona. 
 
De fotballskoene som Puma produserer i dag, har størst fokus på seriene EvoSpeed og EvoPower

 

Som navnet antyder, er EvoSpeed utviklet for raske spillere som vil bruke hurtigheten sin på banen for å slå motstanderne sine. EvoSpeed brukes blant annet av Sergio Agüero og Marco Reus.

 
EvoPower passer best for spillere som vil dominere med pasningsspill, pondus og styrke. Blant spillerne som bruker EvoPower finner vi blant annet Cesc Fabregas og Oliver Giroud.
 
Puma produserer også treningsklær av høyeste kvalitet. Den stilrene designen med klassisk Puma-logo gjør at du alltid tar deg godt ut på banen, samtidig som klærne holder deg komfortabel med effektiv fukttransport og gode pustende egenskaper.
 

 

Vi er ENESTE sportskjede som har PRISLØFTE, og gjør alt vi kan for at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser. Vi kontrollerer våre priser mot konkurrerende kjeder og butikker. Vi setter alltid ned prisene dersom vi oppdager at våre priser ikke er lave nok. Vi vil også sette ned prisene dersom du som kunde hjelper oss å avdekke for høye priser.

 
Du kan lese mer om våre kundefordeler HER!
 
 
Tips
Til toppen