Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Våre merker, Adidas fotball

Impossible? Just a big word. Med innovasjon som ledestjerne har Adidas i over 60 år laget sportsutstyr i verdensklasse. Fra løpesko til fotballsko og videre til treningsklær og mote – i dag ser man merket med «de tre strekene» overalt, både på idrettsstjerner og i populærkulturen.

Allerede på 1920-tallet begynte grunnleggeren av Adidas, Adi Dassler, å lage sko sammen med sin bror. Det var med deres sko på føttene at Jesse Owens vant sine fire OL-gull i 1936. I 1949 startet Adi sitt eget selskap, Adidas.

 
I forbindelse med fotball-VM i 1954 fikk Adidas sitt gjennombrudd på fotballmarkedet. Storfavorittene Ungarn ble slått i finalen av Vest-Tyskland, som i kraftig regn brukte en av oppfinnelsene til Adidas: utskiftbare skruknotter. Etter dette ble Adidas et velkjent navn på fotballbaner verden over. Et drøyt tiår senere lanserte Adidas sine første treningsklær og etablerte seg raskt i det segmentet.
 

 

Etter noen tøffe år på 80- og 90-tallet kom suksessen tilbake til selskapet. I dag er de et av verdens mest kjente varemerker og Europas største produsent av sportsutstyr, med fotball som et av sine viktigste områder. Selskapets ledestjerne med kontinuerlig innovasjon og samarbeid med både idrettsstjerner og superstjerner innen musikk og design har gjort Adidas til en verdensledende produsent av sportsutstyr og street fashion.

 

Med de nye modellseriene Ace, X og Messi samt klassiske modeller som Copa Mundial har Adidas fotballsko som passer til alle, fra toppspilleren til amatøren, teknikeren til den pålitelige sliteren. Med de nyeste treningsklærne deres får du tøy som hjelper til med temperaturregulering, sitter godt og gir en tøff, klassisk stil på fotballbanen.

 

Vi er ENESTE sportskjede som har PRISLØFTE, og gjør alt vi kan for at du som kunde skal være trygg på at vi alltid har lave priser. Vi kontrollerer våre priser mot konkurrerende kjeder og butikker. Vi setter alltid ned prisene dersom vi oppdager at våre priser ikke er lave nok. Vi vil også sette ned prisene dersom du som kunde hjelper oss å avdekke for høye priser.


 
Du kan lese mer om våre kundefordeler HER!
 

 

Tips og råd
Til toppen