Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Haglöfs - Kvalitet - funksjonalitet - design

 

Svenske Haglöfs har siden oppstarten i 1914 vokst til å bli Nordens ledende leverandør av outdoorprodukter. Med fokus på høy funksjonalitet og kvalitet, sammen med bærekraftighet i produksjonen, leverer Haglöfs topp produkter, designet for å takle alt fra hverdagsbruk til ekstreme forhold.


Å ferdes i naturen er noe som gir de fleste av oss gode og fine opplevelser. Med riktige klær, fottøy og utstyr blir opplevelsen enda bedre, enten du er ute på en kortere dagstur i marka, eller på en lengre og tøffere flerdagstur i fjellet.

Enten du trenger sovepose, ryggsekk, hikingsko, fjellsko, skalljakke eller andre turklær, leverer Haglöfs produkter av ypperste kvalitet.

Hos XXL finner du et stort og bredt utvalg av produkter fra Haglöfs.

Blant dem er Haglöfs Solid Lite II, en lett og anvendelig fjellsko som egner seg til vandring i krevende terreng. Soveposen Lupus -8 er en annen favoritt - en prisgunstig og god trekkingsovepose med mumiefasong, som gir topp komfort.


En ryggsekk som sitter godt på er alfa omega når du er på tur, enten du skal på en kortere dagstur, eller på en tøff fjelltur.

Haglöfs har et bredt sortiment av ryggsekker, slik at du kan finne en som passer akkurat ditt behov.

Turklær fra Haglöfs er funksjonelle, slitesterke og holder høy kvalitet, med smarte løsninger og god design.

Haglöfs Skarn Hood er en robust og smidig softshelljakke som egner seg til de fleste typer utendørsaktivitet. Jakken kombinerer god stretch og bevegelsesfrihet med topp pusteegenskaper. Kombiner jakken med et par gode turbukser eller turshorts, og du er klar for nye friluftsopplevelser.


Bluesign® godkjent = 
er en miljøstandard på tekstiler
Når du handler produkter, står det av og til at materialet er Bluesign®-godkjent. 

Bluesign® er en miljøstandard på tekstiler, innført av det Sveits-baserte selskapet Bluesign Technologies. Haglöfs har kommet langt i sitt samarbeid med Bluesign® og produserer allerede flere av sine produkter i henhold til disse kriteriene.

Velger du klær med Bluesign®-godkjente materialer, velger du klær som er produsert på en sosialt ansvarlig måte, gjennom en stadig mer miljøvennlig produksjonsprosess.

Les mer om Bluesign her

 

 

L.I.M står for Less Is More
L.I.M er designet for turgåere som fokuserer på lav vekt og høy fart. 
 

Jakkene og buksene er en del av Haglöfs L.I.M-serie, som omfatter produkter designet med filosofien ’’Less is More’’.

Det innebærer at klærne som inngår i Haglöfs L.I.M-serie er tekniske, men uten unødvendige detaljer, og egner seg ypperlig til alt fra hverdagsbruk, til skogs- og fjellturer.

Alle klær i L.I.M-serien er av svært høy kvalitet og designet med tanke på funksjonalitet.

All bekledning fra L.I.M-serier er i Gore-tex Paclite. Gore-tex Paclite produkt teknologi er for aktiviteter der lav vekt og produkter som tar liten plass er viktig, og med en vannsøyle på 28000mm så holder du deg garantert tørr også.


Haglöfs er nyskapende, og kommer med en helt ny design på ryggsekker og soveposer.

Soveposen L.I.M Down +1 har, som de andre produktene i L.I.M-serien, fokus på å holde vekten lavest mulig, uten at det går på bekostning av ytelse. Gjennom en innovativ design, hvor soveposen har fått en mumieformet fasong og er uten glidelås, har Haglöfs klart å lage en superkomfortabel dunpose med en vekt på knappe 0,5 kg, og en komforttemperatur på +1 grad.

Soveposen kan komprimeres ned til en liten ball som tar minimalt med plass i sekken.

I L.I.M-serien inngår også ryggsekker. Gjennom bruk av nye materialer og en ny design, har resultatet blitt en fullblods dagstursekk på 25 liter med en vekt på utrolige 335 gram. 

 


Skoene er utviklet i samarbeid med Asics og har en spesialkonstruert såle: Haglöfs L.I.M GEL.

Tips
Til toppen